عمروموسي : رژيم سابق مسئول خشونت در مصر

چهارشنبه 21 ارديبهشت 1390
05:42
عمروموسي : رژيم سابق مسئول خشونت در مصر دبير کل اتحاديه عرب ، رژيم سابق مصر به رياست حسني مبارک را مسئول خشونت هاي فرقه اي درمصر دانست.

به گزارش پايگاه اطلاع رساني عربي " محيط " ، " عمرو موسي " در مصاحبه اي با روزنامه " واشنگتن پست" چاپ آمريکا که در شماره ديروز اين نشريه منتشر شد ، تاکيد کرد همه مشکلات مصر ، نتيجه مديريت سوء کشور از سوي رژيم مخلوع مبارک است.

موسي که نامزد احتمالي انتخابات آتي رياست جمهوري مصر است ،  گفت جامعه مصر جامعه اي روشن و هوشيار است که نبايد با چنين مشکلاتي روبرو شود.
دبيرکل اتحاديه عرب درباره انتخابات رياست جمهوري مصر گفت اين انتخابات بايست قبل از انتخابات پارلماني برگزار شود و پس از آن مي توان رئيس جمهوري غيرنظامي را انتخاب کرد که رهبري کشور را دردست گيرد و وظايفي چون تدوين قانون اساسي و تعيين چارچوب کلي سياست هاي کشور را متقبل شود.
موسي با تاکيد بر لزوم تحقيق درباره هرگونه اتهامي ، به طور صريح از مبارک به عنوان فاسد ياد نکرد و ترجيح داد که چنين حکمي از سوي عبدالمجيد محمود دادستان کل مصر صادر شود.
وي درخصوص موضع مصر در زمينه روابط با ايران با بيان اينکه مصر در روابط مسالمت آميز با ايران يا روابط کم تنش تر بهره هاي زيادي مي برد ، گفت " ايران دشمن طبيعي عرب ها نيست و نبايد اين گونه باشد".
دبيرکل اتحاديه عرب درباره برنامه هسته اي مسالمت آميز گفت : موضوع هسته اي درخاورميانه فقط شامل ايران نيست و اسرائيل را نيز شامل مي شود.
موسي درباره پيمان صلح / سازش ميان مصر و اسرائيل گفت اين پيمان ، فقط "يک قرارداد " است و از طرف ما امضا شده است اما طرف مقابل نيز بايد به آن پايبند باشد ولي نوع روابط ميان عرب ها و اسرائيل براساس طرح صلح عربي تهيه شده در سال 2002 مشخص مي شود.

دبيرکل اتحاديه عرب تاکيد کرد مصر درحال حاضر به نيروهايي کارآمد و خبره نياز دارد و همين مساله باعث شده است که وي تصميم بگيرد که براي يک دوره و نه دو دوره نامزد انتخابات رياست جمهوري شود تا به نسل جوانان نيز مشارکت در عرصه سياسي را بدهد.

0% ...

آخرین اخبار

فرمانده کل ارتش: ایران یکی از چهار قدرت اصلی در تولید پهپاد است+فیلم


عالم لبنانی: لبنان تحت هیچ شرایطی صهیونیستی نخواهد شد


حمله مسلحانه به کلیسا در اردن؛ ۷ کشته در پی این حادثه + فیلم


فرانسه خیابان‌ها را امنیتی کرد؛ استقرار ده‌ها هزار نیروی ارتش برای مهار اعتراضات


شهادت ۱۲ شهروند یمنی در پی حمله هوایی سعودی به صنعاء


فرمانده نیروی زمینی ارتش: دشمن به‌دنبال تضعیف انسجام نیروهای مسلح است


روز طلایی کاروان ایران در پاراآسیایی ناگویا


طوفان «آستن» برق بیش از ۱۸ هزار خانه در انگلیس را قطع کرد


جهاد اسلامی: عملیات الخلیل پاسخی به جنایات اشغالگران و شهرک‌نشینان بود


ایران در هفتادمین سالگرد اساسنامه آژانس، پایان اجرای گزینشی تعهدات را خواستار شد