حمله نیروهای امنیتی بحرین به یک کشتی عراقی

پنج‌شنبه 1 ارديبهشت 1390
05:51
حمله نیروهای امنیتی بحرین به یک کشتی عراقی مشاور رسانه اي وزير حمل و نقل عراق اعلام کرد نيروهاي امنيتي بحرين بدون هيچ دليلي کارکنان يک کشتي تجاري عراقي را در يکي از بنادر بحرين به شدت مورد ضرب و شتم قرار دادند.

به گزارش روز پنج شنبه پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، "کریم النوری" دیروز در اظهاراتی مطبوعاتی گفت: نیروهای امنیتی بحرین به کشتی "الناصر" عراق هنگامی که در یکی از بنادر بحرین لنگر انداخته بود، حمله کرده و کارکنان آن را به شدت مورد ضرب و شتم قرار دادند.

 

وی تاکید کرد این کشتی در یک سفر تجاری عادی بین منامه و دبی بود.

 

حوادث بحرین و سرکوب وحشیانه مردم این کشور بدست نیروهای سعودی و بحرینی با واکنشهای گسترده ای در عراق همراه شد، و مردم عراق در نقاط مختلف این کشور بویژه در استانهای بغداد، نجف، کربلا، دیوانیه، و دیاله با برگزاری تظاهرات، لشکرکشی نیروهای سعودی به بحرین و کشتار مردم را محکوم کردند.

0% ...

آخرین اخبار

جنجال‌ آفرینی همسر نتانیاهو در آستانه انتخابات کنست


قالیباف از جهش یک دهه‌ای توان نظامی ایران در ۱۵ ماه اخیر خبر داد


رایزنی پزشکیان و دبیرکل سازمان ملل در حاشیه اجلاس شانگهای


دیدار ولیعهد عربستان و سلطان عمان در جده با محوریت امنیت منطقه


بقایی: آمریکایی‌ها سردرگم‌ شدند/عاصم منیر حامل پیام منفی نبود


پوتین: سلام من را به رهبر برسانید/مسکو با تأمین کالاهای مورد نیاز ایران، از تهران حمایت میکند.


سردار ابن‌الرضا: نیازهای نیروی پدافند هوایی را به قابلیت دفاعی تبدیل می‌کنیم


هشدار فرماندهان ارشد آمریکایی درباره خطر تضعیف امنیت ملی ایالات متحده+فیلم


دیدار پزشکیان و پوتین در حاشیه اجلاس شانگهای


نیروهای مسلح ایران: هرگونه تجاوزی از هر جایی را تحمل نخواهیم کرد