زندان های ریاض دیگر جا ندارد

دوشنبه 27 آذر 1391
19:03
زندان های ریاض دیگر جا ندارد مديركل زندانهاي عربستان سعودي با اذعان به افزايش شمار زندانيان در شهر رياض ،پایتخت، اين پديده را ناشي از افزايش ميانگين جنايات در كشور دانست.
به گزارش پايگاه اطلاع رساني شبكه خبري العالم "علي الحارثي" در گفت وگو با روزنامه الحيات در خصوص پديده فرار زندانيان نيز گفت: وجود تلفن همراه طي دوره اخير عمليات فرار برخي زندانيان را آسان كرده است.
وي گفت: ما اعتراف داريم كه شمار زندانيان در برخي زندانها از ظرفيت پذيرش بيشتر است اما اصلاحات جديدي در حال بررسي است مثلا شهرهاي بزرگ داراي 24 بند و هر بند نيز فقط ظرفيت 240 زنداني را دارد و هر 7 زنداني داراي يك اتاق با سرويس كامل، فضايي براي هواخوري ، سالن غذاخوري ، كتابخانه ،نمازخانه ،سالن اجتماعات و همه خدمات مورد تمايل آنهاست.
الحارثي از دحام زندانيان در زندانهاي پايتخت را به دليل افزايش جنايات است و  برخي از قضايا و جنايت ها  شهر رياض نياز به بازداشت افراد دارد كه به زندان الملز منتقل مي شوند در حالي كه زندان "الحائر" به محكومين اختصاص يافته است.
وي با اشاره به انتقادات كميسيون حقوق بشر در زمينه وضعيت زندان زنان رياض، گفت: از 5 سال پيش بخش هاي جديدي در زندان زنان احداث شده ولي افزايش شمار زندانيان زن بيانگر افزايش ميانگين جنايت در كشور است و به همين دليل تعداد زنان محكوم نيز در زندان زنان افزايش يافته و ستاد اصلاح زندانها براي زنان زندان بسيار بزرگي درنظر گرفته است .
 
0% ...

آخرین اخبار

صدای انفجار در اربیل و سلیمانیه عراق


وزیران خارجه چین و آمریکا درباره خاورمیانه و روابط دوجانبه گفت‌وگو کردند


تاکید سرلشکرصفوی برناتوانی جنگ صهیونیستی یا آمریکایی درمقابل“بصیرتِ مردمی”و“اقتدارِ ولایی"


نفتکش متخلف "ترند" با پرچم کشور توگو مورد اصابت قرار گرفت


پنتاگون خروج بخشی از نیروهای آمریکا از اروپا را بررسی می‌کند


سازمان ملل بر پاسخگویی آمریکا درباره جنایات جنگی در ایران تأکید کرد


گزارش یک حادثه امنیتی در آب‌های راهبردی تنگه هرمز


قالیباف: وتوی چین و روسیه سوءاستفاده سیاسی از شورای امنیت را رد کرد


37 حمله هوایی جنگنده‌های سعودی به مناطق غیرنظامی یمن


آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد