ترکیه همکاری ناتو با صهیونیستها را پذیرفت

يکشنبه 3 دی 1391
19:08
ترکیه همکاری ناتو با صهیونیستها را پذیرفت دولت ترکیه موافقت خود را با همکاری غیرنظامی ناتو با رژیم اشغالگر اعلام کرد.
به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، ترکیه از زمان حمله نظامی صهیونیستها به کشتی حامل کمکهای انسانی به غزه در سال 2010 و کشته شدن چند شهروند ترک، همواره با همکاری نظامی ناتو و رژیم اشغالگر مخالفت می کرد؛ ولی سرانجام به همراه دیگر اعضای پیمان آتلانتیک شمالی با این موضوع موافقت کرد.
یک منبع دیپلماتیک ترک امروز اعلام کرد، در نشست وزرای خارجه کشورهای عضو ناتو درچهارم دسامبر، ترکیه و دیگر اعضای ناتو موافقت خود را با پیشنهاد "آندرس فوگ راسموسن" برای همکاری با رژیم اشغالگر اعلام کردند.
بر اساس این توافق، رژیم اشغالگر در برنامه کاری فعالیتهای ناتو در سال 2013 مشارکت خواهد کرد.
این توافق پس از رأی مثبت ناتو در اوایل دسامبر، برای استقرار سامانه های موشکی پاتریوت در مناطق مرزی ترکیه و سوریه صورت گرفته است.
این سامانه ها طی هفته های آینده در ترکیه مستقر خواهند شد.
0% ...

آخرین اخبار

عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود


ترکیه سفیر اوکراین را احضار کرد