اعتراف القاعده به طرح ایجاد حکومت طالبان در سوریه

شنبه 9 دی 1391
13:53
اعتراف القاعده به طرح ایجاد حکومت طالبان در سوریه سركرده گروهك تروریستی موسوم به "جبهه النصره" وابسته به القاعده، برای نخستین بار اعتراف کرد که تصمیم دارد در سوریه طالبان را به حکومت برساند.
به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم "ابومحمد الجولاني" سركرده "جبهه النصره" در يك نوار صوتي خطاب به اعضای این گروهک تروریستی گفت: "سرنگوني نظام باعث به وجود آمدن خلأ خواهد شد، و شما بهترين افراد براي پر كردن آن هستيد".
هنوز اطلاعات زيادي درباره گروهك تروریستی "جبهه النصره" در دست نیست. این گروهک حدود یک سال و نیم قبل و مدت اندکی پس از آغاز بحران در سوريه فعالیت خود را در این کشور آغاز کرد.
اما براساس گزارش ها از داخل سوريه، اين گروهك عملیات تروریستی بسیاری را علیه مراکز امنیتی، نظامی و حتی مناطق مسکونی در این کشور انجام داده است.
آمريكا كه اخيرا به دلیل افشای رسوایی‌ها و جنایات عناصر جبهه النصره در سوریه، مجبور شده است این گروهک را در فهرست گروههاي تروريستي خود قرار دهد؛ اعلام كرده كه اين جبهه با گروه تروریستی القاعده در ارتباط است.
بیشتر عناصر این گروهک، تروریست هایی هستند که از کشورهای مختلف به سوریه اعزام شده اند.
"میدل ایست آنلاین" به نقل از "فابرس بالانچ" پژوهشگر مسائل سوريه نوشت: جبهه النصره با اين هدف به سوريه نيامده است كه پس از سقوط نظام بشار اسد، از این كشور خارج شود.
ابو محمد الجولاني، سرکرده اين گروهك تروريستي نيز اذعان کرده است: "النصره با اين هدف خون نداده است تا پس از سقوط نظام بشار اسد، در سوریه نظامی غربي روي كار بياید".
0% ...

آخرین اخبار

نیروهای مسلح یمن: جنگنده اف ۱۵ عربستان را در آسمان مارب سرنگون کردیم


ترور مولوی گرگیج نشانه استیصال تروریست ها در برابر بصیرت مردم سیستان وبلوچستان است/ انتقام می گیریم


دیدار "عراقچی" و "وانگ یی" در چین؛ پکن خواستار بازگشت طرفین به میز مذاکره شد


بیانیه سپاه پاسداران در پی ترور و شهادت عالم برجسته سیستان و بلوچستان


تصاویر جدید سی بی اس نیوز از خسارات گسترده پایگاه های آمریکا بر اثر حملات ایران+ عکس


انهدام پهپاد پیشرفته MQ-9 آمریکا در عملیات بامداد امروز


واکنش سخنگوی سپاه به روایت هالیوودی آمریکایی ها درباره نجات خلبان متجاوز در خاک ایران+ فیلم


تقدیر رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام از سرمایه‌ زوال‌ناپذیر امنیت ملی


نیویورک تایمز: ترامپ با فروش ۴۰ هزار بمب یک تنی به اسرائیل موافقت کرد


بلینکن: همه کشورهای حاشیه خلیج فارس به دنبال توافق با تهران هستند