وزیر کشور سوریه زنده است

شنبه 16 دی 1391
20:18
وزیر کشور سوریه زنده است خبرگزاری دولتی سوریه، خبر درگذشت سرلشگر " محمد إبراهيم الشعار " وزیر کشور سوریه در لبنان را تکذیب کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم ، خبرگزاری رسمی سوریه (سانا) گزارش داد: اخبار منتشره از سوی برخی شبکه های ماهواره ای درباره درگذشت " محمد الشعار" وزیر کشور سوریه در لبنان بر اثر شدت جراحات، بی پایه است و صحت ندارد.
منبع یاد شده افزود " حال محمد الشعار وزیر کشور سوریه رضایتبخش است و وی دوره نقاهت را می گذراند".
برخی شبکه های ماهواره ای به نقل از منابع وابسته به "ارتش آزاد" مدعی شده بودند که الشعار در لبنان درگذشته است.
این منابع همچنین مدعی شده بودند که پس از ناتوانی پزشکان بیمارستان دانشگاه آمریکایی در درمان الشعار و فوت او، جنازۀ الشعار به دمشق منتقل؛ و بدون سر و صدا در قبرستانی در دمشق به خاک سپرده شده است.
وزیر کشور سوریه که ماه دسامبر گذشته بر اثر حمله تروریستی به مقر وزارت کشور سوریه در منطقه کفر سوسه دمشق زخمی شده بود، برای درمان به لبنان منتقل شده است.
 
کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

سردار شکارچی : ابتکار عمل در تنگه‌ هرمز‌ در دست نیروهای‌ مسلح‌ قدرتمند‌ ایران‌ است


بقایی: تفاهم ایران و عمان مبنای ترتیبات آینده کشتیرانی در هرمز است


کارشناس عرب: ایران اکثر رادارهای هشدار زودهنگام آمریکا در منطقه را منهدم کرده است


تداوم حملات هوایی و توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به شهرهای جنوب لبنان


شهادت ۶ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف غزه


وزیر شرایط اضطراری روسیه: علاقه‌مند به استفاده از تجربیات ایران در دوره جنگ هستیم


گزارش العالم از مدارس غزه درمیان آوارجنگ وچادرهای فرسوده+فیلم


گزارش رئیس‌جمهور از دستاوردهای بریکس/ تأکید سران قوا بر اولویت معیشت مردم


پایتخت عربستان و آرامکو در ینبُع هدف حملات موشکی و پهپادی قرار گرفت


شهادت ۲ فلسطینی در حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به خودرویی در غزه