مردم یمن: دور زدن انقلاب ممنوع !

جمعه 22 دی 1391
23:18
مردم یمن: دور زدن انقلاب ممنوع ! العالم - یکی از انقلابیون یمن هدف از تظاهرات امروز مردم این کشور را تاکید بر ادامه انقلاب و ناممکن بودن دور زدن آن از سوی دولت یا هر طرف دیگری عنوان کرد.
" مانع المطری " عضو کمیته اجرایی انقلاب جوانان یمن در گفت و گو با شبکه خبری العالم اظهار داشت: یمنی ها بارها تاکید کرده اند که تصویب هرگونه قانونی برای آشتی ملی، باید به بسته شدن پرونده کشمکش های سیاسی منجر شود.
 
وی افزود: آخرین آشتی ملی  در یمن در بخش شمالی این کشوردر سال 1970 اتفاق افتاد و به همین سبب باید پرونده های سابق نیز بازگشایی و پس از بررسی دقیق و سالم مختومه شوند تا عدالت کامل تحقق یابد.
 
این انقلابی یمنی تاکید کرد: اگر تلاش ها برای دور زدن اصول عدالت واقعی مورد نظر جوانان انقلابی و سایر مردم، ادامه یابد؛ مردم یمن خیزش تازه ای را در دستور کار قرار خواهند داد که هیچ کس نمی تواند عواقب آن را پیش بینی کند.
 
وی افزود: این خیزش، دستاوردهای مهمی برای اهداف انقلاب خواهد داشت و حاکمان و سیاستمداران را وادار خواهد کرد به مطالبات قانونی و مشروع مردم توجه کنند.
11-17:40
26
 
0% ...

آخرین اخبار

سرلشکر عبداللهی: بانک جدیدی از اهداف و دارایی‌های دشمن در دستور کار است


هشدار سازمان ملل درباره وخامت بحران آوارگی در غزه با نزدیک شدن به فصل سرد


جنگ علیه ایران؛ چرا واشنگتن و رژیم صهیونیستی در کشیدن دوبارهٔ ماشه تردید دارند؟


تأکید دادستان کل کشور بر پیگیری حقوقی و دریافت خسارات جنگ از آمریکا، اسرائیل و هم‌پیمانانشان


روز طلایی کشتی ایران در آستانه+ فیلم خلاصه رقابت ها


عراقچی: فعلا برنامه‌ای برای دیدار با مقام‌های آمریکا نداریم


تظاهرات ضد دولتی؛ ۴۰ ایستگاه مترو پاریس تعطیل شد


برپایی نمایشگاه عکس و اجرای تئاتر؛ روایت مظلومیت فرشته‌های میناب در پاکستان


پنتاگون دوباره آمار تلفات تجاوز نظامی علیه ایران را افزایش داد


تداوم موج اعتراضات گسترده در سراسر اروپا