مخالف بحرینی اصرار نظام بر سرکوب را محکوم کرد

جمعه 22 دی 1391
23:27
مخالف بحرینی اصرار نظام بر سرکوب را محکوم کرد منامه (العالم) – معاون دبیر کل جمعیت "وعد بحرین"، اصرار نظام این کشور بر استفاده از مشت آهنین و راه حل امنیتی در برابر خواسته های مردمی را محکوم کرد.
" ابراهیم کمال الدین " روز جمعه در گفتگو با شبکه خبری العالم توضیح داد:کمیته حقیقت یاب بین المللی شکنجه وحشیانه روشمند بر ضد شخصیتهای مخالف را ثابت کرد.
وی با اشاره به اینکه ملت بحرین از حقوق خود آگاه و برای به دست آوردن خواسته های مشروع به جنبش خود امیدوار است ، اصرار نظام بر سختگیری، مشت آهنین و راه حل امنیتی به دور ز ارزشهای انسانی  در رویارویی با خواسته های مردمی را تقبیح کرد.
کمال الدین گفت: کمیته حقیقت یاب که به بحرین آمد به کار گیری شکنجه وحشیانه برنامه ریزی شده بر ضد چهره های مخالف را ثابت کرد و همه اعترافاتی را که به زور از برخی از آنان گرفته شده ، علاوه بر احاله آنان به دادگاههای نظامی را رد کرد.
وی افزود: سازمانهای بین المللی و انسانهای شریف منطقه عربی، احکام صادره بر ضد شخصیتها و رنجی را که نظام بر آنها تحمیل کرد محکوم کرده اند.
معاون دبیر کل جمعیت وعد بحرین ادامه داد: همه تحلیلگران اتفاق نظر دارند که تداوم نظام در استفاده از راه حل امنیتی، کشور را به نابودی خواهد کشاند. راه حلهای زیادی علاوه بر سند منامه که جنبش ملی آنرا مطرح کرد و همچنین سند مسالمت آمیز برای حل و فصل بحران وجود دارند.
کمال الدین گفت: سندهایی که مخالفان برای حل و فصل بحران ارائه کرده اند باعث تحسین و احترام جهان شده است، نظام نمی تواند کشور را از طرفداران حقوق بشر خالی کند. هر شهروند نمادی از نمادهای مطالبه و بازیابی حقوق از دست رفته در سالهای گذشته است.
وی افزود: ملت به جامعه بین المللی به خصوص انسانهای شریف برای حمایت و پشتیبانی از آن در جنبش مستمر خود که به جز با دستیابی به خواسته ها پایان نمی یابد امیدوار است.
کمال الدین تاکید کرد: ملت بحرین مسلح نیست و همه تظاهراتها با وجود سرکوب، مسالمت آمیز است.
Swh 0-01-14-04
 
 
کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

روز خونین دیگر در یمن؛ حملات عربستان چهار استان را هدف قرار داد + فیلم


انصارالله یمن: جنایت عربستان در حمله به بازداشتگاه غیر نظامی"الجوف" بدون مجازات نخواهد ماند


پاسخ کوبنده ارتش یمن به تنش آفرینی نظامی سعودیها


دانش آموزان فلسطینی در کرانه باختری هدف کینه توزی اشغالگران


افزایش قیمت سوخت و کاهش محبوبیت ترامپ، آینده انتخاباتی جمهوری‌خواهان را تهدید می‌کند


پژوهشگر مرکز تحقیقات قلب تهران، برنده جایزه محقق جوان انجمن قلب اروپا شد


امتناع پنتاگون از پرداخت مزایا به خانواده کشته‌شدگان جنگ علیه ایران


جنوب لبنان زیر آتش صهیونیستها؛ 9 نفر دیگر شهید شدند


گزارش رسانه‌های عبری از فروپاشی مؤسسه وایزمن زیر موشک ایران و تحریم جهانی


چوب حراج ژاپن به اوراق قرضه آمریکا