لیبرمن پیش از انتخابات "کنیست" محاکمه نمی شود

دوشنبه 25 دی 1391
17:55
لیبرمن پیش از انتخابات یک مقام رژیم صهیونیستی، احتمال محاکمۀ لیبرمن وزیر امور خارج پیشین این رژیم پیش از انتخابات آتی کنیست را "بعید" دانست.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، یک منبع نزدیک به آویگدور لیبرمن وزیر امورخارجه پیشین رژیم صهیونیستی گفت: بعید است لیبرمن به خاطر اتهامات مطرح شده علیه وی، پیش از انتخابات پارلمان اسرائیل (کنیست) - که قرار است در ماه جاری برگزار شود- مورد محاکمه قرار گیرد.
منبع مذکور امروز (دوشنبه) در گفت وگو با روزنامه اسرائیلی "جروزالم پست" تصریح کرد: تا زمان بررسی اتهامات لیبرمن، احتمال تصدی پست های وزارتی توسط وی در دولت بسیار اندک است، اما وی می تواند در صورت تبرئه شدن بار دیگر پست های وزارتی را بر عهده گیرد.
لیبرمن که هم اکنون ریاست حزب "اسرائیل، خانه ما" را بر عهده دارد، به دست داشتن در فساد، خیانت در امانت و تقلب متهم شده و این امر موجب شد که وی در دسامبر گذشته از مقام وزارت امور خارجه رژیم صهیونیستی استعفا دهد.
 
0% ...

آخرین اخبار

فرانس ۲۴: نتانیاهو ترامپ را به چالش کشید


آژیر خطر در پایگاه نظامی «زیکیم»/ اصابت موشک به شهرک صهیونیستی «ایتمار» + فیلم


آغاز عملیات نصر علیه پایگاه های هوایی راهبردی تلنوف و نواتیم رژیم صهیونیستی


ولایتی: انتخاب با شماست توقف حماقت یا ورود به موازنه ضابطه‌مند شدن دو تنگه!


بیانیه وزارت‌خارجه درباره حملات‌موشکی ایران به اهداف صهیونی


حملات موشکی جدید به جنوب و مرکز اسرائیل+ فیلم


مشاور عالی نظامی رهبر انقلاب: متجاوزان پاسخ خود را دریافت کردند


پایگاه هوایی رامات دیوید، هدف موشک‌های بالستیک قرار گرفت


سخنگوی قرارگاه خاتم‌الانبیا: ارتش صهیونیستی حملات خود به جنوب لبنان رامتوقف کند+فیلم


سپاه پاسداران: اهدافی از خاک کشورمان مورد حمله قرار گرفت