واشنگتن پست خبر داد؛

کودتا در انتظار 30 کشور جهان

چهارشنبه 4 بهمن 1391
17:01
کودتا در انتظار 30 کشور جهان بر اساس گزارش روزنامه آمریکایی واشنگتن پست 30 کشور جهان در سال 2013 در معرض خطر کودتا هستند که 70 درصد این کشورها در آفریقا واقع شده اند.
به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، چندی پیش از آغاز مراسم سوگند باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا برای دور دوم ریاست جمهوری اش اولین کودتای سال 2013 در اریتره که کره شمالی آفریقا نام دارد، رقم خورد؛ در حمله سوم بهمن ماه حدود 200 نظامی اریتره ای به تلویزیون دولتی این کشور کودتایی نافرجام را رقم زد که با کشته شدن تعدادی از فرماندهان ارشد کودتاچی پایان یافت.
کودتای اریتره گرچه نافرجام بود، اما نشان از مشکلات ریشه دار در این کشور دارد.
اما تنها اریتره نیست که در خطر تهدید کودتایی دوباره قرار دارد؛ بر اساس گزارش واشنگتن پست 30 کشور جهان در سال 2013 در معرض خطر کودتا هستند که 22 کشور در معرض خطر در منطقه ساحل و صحرای آفریقا واقع شده اند.
به گزارش واشنگتن پست 8 کشور دیگر غیر آفریقایی هستند که شامل یمن، سوریه، افغانستان، بنگلادش، کامبوج، اکوادور و تیمور شرقی هستند.
 
کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

کلینتون: من هم در برنامه هسته‌ای ایران خرابکاری کردم


هزینه سنگین جنگ آمریکایی-صهیونیستی علیه ایران برای هواپیمایی چین


عقب نشینی‌ اشغالگران از الخلیل پس از ۱۰ روز یورش


 پیشروی نیروهای صنعا به سمت خلیج عدن و نزدیک شدن به مناطق ساحلی


مقام‌های آلمان خشونت در اعتراضات را به گردن عناصر نفوذی انداختند


سقوط بنیان های پروژه استعماری؛ پایان دوره ترامپ و نتانیاهو


بقائی: تنگه هرمز باز نمی‌شود مگر اینکه مطالبات ایران رعایت شود/ نمی‌توان از امنیت سخن گفت و محاصره علیه ایران را ادامه داد/ آمریکا بزرگترین تهدید علیه رژیم عدم اشاعه است


تاکید وزرای خارجه ایران و ترکمنستان بر توسعه همکاری سیاسی و اقتصادی


بلومبرگ: ایران آماده پاسخ ویرانگرتر به حملات آمریکاست


ضرب‌شست ایران به چشم آمریکا در دریا