تصمیم اردن برای افزایش همکاری با کردستان عراق

شنبه 7 بهمن 1391
12:54
تصمیم اردن برای افزایش همکاری با کردستان عراق رئیس منطقه کردستان عراق وشاه اردن برای افزایش همکاری دوجانبه در زمینه های اقتصادی ، تجاری و سرمایه گذاری با یکدیگر مذاکره کردند.
به گزارش روز شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، دفتر عبدالله دوم با صدور بیانیه ای اعلام کرد؛ عبدالله دوم و بارزانی در دیداری در سوییس درباره مسائل مشترک مهم و راههای افزایش همکاری دوجانبه در زمینه های  اقتصادی ، تجاری و سرمایه گذاری با یکدیگر مذاکره کردند.
در این بیانیه آمده است " شاه اردن در دیدار مسعود بارزانی رئیس منطقه کردستان عراق، بر استحکام  روابط دوستانه  اردن و عراق و تمایل این کشور برای افزایش آن در زمینه های مختلف برای  محقق شدن منافع مشترک دو کشور تاکید کرده است".
رئیس منطقه کردستان با مقامات اروپایی، آمریکایی و عرب در چارچوب مشارکت در مجمع جهانی اقتصادی  داووس دیدارهایی خواهد داشت .
"عماداحمد" معاون  رئیس منطقه کردستان ، "فواد حسین" رئیس دفتر ریاست این منطقه، "آشتی هورامی" وزیر منابع  طبیعی، "علی سندی" وزیر برنامه ریزی، "فلاح مصطفی" مسئول اداره ی روابط خارجه، بارزانی را در سفر به سوییس همراهی می کنند.
0% ...

آخرین اخبار

ناکامی جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران و آشکار شدن شکاف‌های عمیق در میان سران تل‌آویو+ فیلم


واکنش پیش‌بینی‌شدۀ ایران، پایگاه‌های آمریکا را به لرزه درخواهد آورد +فیلم


ترامپ از ایران خواست به تجاوز آمریکا پاسخ ندهد!


تجاوز آمریکا به مناطقی از جنوب ایران /تهران وعده تلافی داد


گزارش العالم از وخامت اوضاع اسیران زن فلسطینی+ فیلم


بن گویر با انتشار ویدئویی، گرسنگی‌ دادن به اسیران فلسطینی را به تمسخر گرفت+فیلم


کنترل تنگه هرمز ابزاری قدرتمندتر از بمب هسته‌ای


ستادکل نیروهای مسلح: هزینه سنگینی بر دشمن آمریکایی تحمیل می‌کنیم


سخنگوی سپاه: آمریکا از حملات جدید خود پشیمان خواهد شد


سنتکام تجاوز به ایران را تأیید کرد