کمیته دفاع ازدستگیرشدگان درعربستان تشکیل شد

پنج‌شنبه 12 بهمن 1391
11:30
کمیته دفاع ازدستگیرشدگان درعربستان تشکیل شد العالم - بدنبال دستگیری علما و روحانیون عربستانی که قصد دیدار با ملک عبدالله برای توصیه به وی درباره امور کشور را داشتند، کمیته ای متشکل از روحانیون و وکلا برای دفاع از دستگیر شدگان تشکیل شد.
 به گزارش روز پنجشنبه پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبری العالم، همچنین شماری از مردم عربستان در اعتراض به بازداشتهای خودسرانه از جمله دستگیری اخیر علما و روحانیون در مقابل کاخ پادشاهی، تظاهرات اعتراض آمیز برپا کردند. 
افراد مزبور به خاطر تلاش برای ملاقات با عبدالله بن عبدالعزیز شاه عربستان و جهت توصیه به وی درباره امور کشور بازداشت شدند.
به دنبال صدور مجوز حضور زنان در مجلس مشورتی عربستان از سوی پادشاه ، گروهی از علمای سلفی با تجمع در مقابل کاخ امیر عبدالله خواستار ملاقات با پادشاه و لغو تصمیم مجوز عضویت زنان در مجلس شدند.
 
 
کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

هشدار یمن به شرکت‌های بیمه: فریب تضمین‌های سعودی را نخورید


عراقچی در دیدار با همتای قطری: کشورهای منطقه نباید اجازه استفاده آمریکا از خاک خود علیه ایران را بدهند


کلافگی ارتش تا دندان مسلح صهیونیست‌ها از بادبادک های غزه!


سرلشکر رضایی: آمریکا شرارت کند بلایی سرشان می‌آوریم که در تاریخ ثبت شود


ابن‌الرضا: معادلات را تغییر دادیم؛ با ایران محترمانه سخن بگویید


قالیباف: امپراتوری آمریکا روبه‌زوال است


قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا