تحلیلگر صهیونیست: اعراب حمله به سوریه را نادیده گرفتند

چهارشنبه 18 بهمن 1391
17:17
تحلیلگر صهیونیست: اعراب حمله به سوریه را نادیده گرفتند تحلیلگر صهیونیست تأکید کرد، اعلام حمایت جمهوری اسلامی ایران از سوریه درحالی است که بیشتر کشورهای عربی اقدام نظامی رژیم صهیونیستی علیه سوریه را نادیده گرفته اند.
به گزارش روز چهارشنبه پایگاه خبری شبکه العالم "تسفی یحزکلی" تحلیلگر مسائل سیاسی کانال ده رژیم صهیونیستی، با اشاره به سفر "سعید جلیلی" دبیر شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران به سوریه و دیدار وی با مسئولان ارشد این کشور گفت: "در پی اقدام اخیر اسرائیل علیه سوریه، جلیلی در این سفر بر حمایت همه جانبه ایران از سوریه تاکید کرد".
وی افزود: "این در حالی است که اغلب کشورهای عربی اقدام نظامی اسرائیل علیه سوریه را نادیده گرفته اند".
کانال 10 رژیم صهیونیستی بخشی از اظهارات سعید جلیلی را پخش کرد.
جلیلی گفت: "سوریه بخشی از جهان اسلام است و در خط مقدم رویارویی با اشغالگران قرار دارد؛  جهان اسلام تحت هیچ شرایطی اجازه تجاوز به سوریه را نمی دهد".
گزارشگر رژیم صهیونیستی خاطرنشان کرد: "سفر دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران به دمشق به منظور حمایت از سوریه دربرابر حملات احتمالی اسرائیل به خاک این کشور در روزهای آینده، صورت گرفت".
0% ...

آخرین اخبار

عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود


ترکیه سفیر اوکراین را احضار کرد