اذعان آمریکا به حمایت از تسلیح مخالفان سوریه

دوشنبه 23 بهمن 1391
12:43
اذعان آمریکا به حمایت از تسلیح مخالفان سوریه با وجود ادامه جنایات عناصر مسلح و تروریستها در سوریه، رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا اذعان کرد که در جلسات دولت باراک اوباما از تسلیح مخالفان سوریه حمایت کرده است.
به گزارش روز دوشنبه پایگاه خبری شبکه العالم "مارتین دمپسی" گفت: دولت اوباما احتمال تسلیح مخالفان سوریه را بعید نمی‌داند؛ همانطور از نظر هیچ کس اجرای گزینه‌های مطرح شده گفت و گوها بعید نیست.
دمپسی خاطرنشان کرد که آمریکا به همکاری با رژیم صهیونیستی، ترکیه، و اردن برای تحقق منافع و مقابله با نگرانی‌های مشترک در خصوص بحران سوریه ادامه می دهد.
دمپسی و "لیون پانه تا" وزیر دفاع آمریکا در جلسه هفته گذشه سنای آمریکا حمایت از مخالفان سوریه را تأیید کردند.
دستگاه اطلاعات مرکزی آمریکا و وزارت امورخارجه این کشور نیز سال گذشته به دولت اوباما توصیه کردند مخالفان سوریه را تسلیح کند.
حمایت علنی آمریکا و هم پیمانان منطقه این کشور و به ویژه  قطر، عربستان و ترکیه از تسلیح مخالفان برای براندازی نظام سوریه درحالی است که جنایات وحشیانه گروه‌های مسلح و تروریست‌ها ضد شهروندان سوری همچنان ادامه دارد، و تا کنون ده ها ویدیو از این جنایات لو رفته است.
0% ...

آخرین اخبار

سرلشکر عبداللهی: حفظ زیرساخت‌های حیاتی ضروری است


نیروهای مسلح یمن کنترل منطقه حیفان را در استان تعز به دست گرفتند+فیلم


سفیر جدید ایران در ایتالیا رونوشت استوارنامه خود را ارائه کرد


سقوط بالگرد در هند ۶ کشته برجا گذاشت


فرماندار دموکرات، تهدید به ممانعت از ورود گازوئیل روسیه به آمریکا کرد


دستور فرمانده کل قوا به نیروهای مسلح درباره پاسخ فوری، اثرگذار و بدون محدودیت به دشمن


وال استریت: خسارت وارده به پایگاه‌های آمریکا به ۱۵ میلیارد دلار می‌رسد


دستورات راهبردی فرمانده کل قوا به نیروهای مسلح تا دقایقی دیگر منتشر می شود


سلاح مقاومت و نقش آن در فروپاشی طرح های سلطه جویانه دشمنان


کارشناس یمنی: ادامه تجاوزات عربستان نقطه پایانی بر چشم‌انداز ۲۰۳۰ خواهد گذاشت