مردم انقلابی بحرین به دنبال استقرار در میدان اللولوه

پنج‌شنبه 26 بهمن 1391
17:20
مردم انقلابی بحرین به دنبال استقرار در میدان اللولوه العالم - حرکت گسترده مردم بحرین به سمت میدان اللولوه در منامه ، نیروهای رژیم بحرین را در کنترل اوضاع پایتخت بحرین دچار مشکل کرده است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم ، تظاهرات گسترده در دومین سالگرد انقلاب بحرین که از صبح امروز در مناطق مختلف این کشور آغاز شده ، همچنان ادامه دارد و گروه کثیری از مردم هم اکنون از مناطق جد حفص ، الدیه و السنابس به سمت میدان اللولوه که خاستگاه و سمبل انقلاب بحرین به شمار می رود ، در حرکت هستند.
رژیم بحرین با استقرار واحدهایی ازنیروهای امنیتی و پلیس تمام تلاش خود رابرای سرکوب تظاهرکنندگان و متفرق کردن آنان به کار گرفته است.
با وجود استفاده گسترده از گاز اشک آور و گلوله های ساچمه ای ، نیروهای رژیم آل خلیفه همچنان در سرکوب کامل تظاهرات امروز ناموفق بوده و پایداری مردم ادامه دارد.
یک نوجوان 14 ساله نیز امروز با شلیک مستقیم گلوله نیروهای رژیم آل خلیفه از ناحیه سینه مجروح شد که پس از انتقال به بیمارستان به شهادت رسید.
براساس گزارش های دریافتی در مناطق " ابوصیبع " و " شاخوره " حجم گسترده استفاده از گاز اشک آور موجب آسیب دیدگی دهها تن از تظاهرکنندگان شده است.
 
 
کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

یمن از سرنگون شدن یک جنگنده سعودی خبر داد


تمرکز رسانه های صهیونیستی بر احتمال از سرگیری درگیری در منطقه+ فیلم


نواف سلام: مخالف ایجاد خلأ پس از پایان مأموریت یونیفل هستیم


فریاد مخالفان جنگ علیه ایران؛ معترضان خطاب به هگست: تو جنایتکار جنگی و بزدلی+ فیلم


صالحی: گاه یک گفت‌وگوی صریح و انتقال دقیق پیام می‌تواند مانع تنش در روابط دیپلماتیک شود


سخنگوی ارتش مطرح کرد: آمریکا دچار تنهایی استراتژیک شده است


تحولات منطقه؛ محور گفت‌وگوی خطیب‌زاده با نایب‌رئیس مجلس اعلای شیعیان لبنان


اهرم ایران در گذرگاه‌های دریایی؛ چه کسی به عنوان طرفِ قوی‌تر پای میز مذاکره خواهد رفت؟


ایران در مسیر پیشتازی علمی منطقه؛ از پژوهش در درمان ناباروری تا فناوری‌های نوین دامپزشکی+فیلم


جهاد اسلامی: گفت‌وگوهای قاهره بر تدوین برنامه سیاسی مشترک فلسطینی متمرکز است