موفقیت های تازه ارتش سوریه در نبرد با تروریست ها

پنج‌شنبه 26 بهمن 1391
20:29
موفقیت های تازه ارتش سوریه در نبرد با تروریست ها دمشق - (العالم)- نیروهای ارتش سوریه روز پنجشنبه ضمن پاکسازی منطقه اشرفیه حلب موفق به پیشروی در محله های قدیمی و کشتن "محمد المحمد" سرکرده یکی از گردان های تروریستی در نزدیکی فرودگاه نظامی کویرس شدند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم در مناطق حومه حلب نیز ارتش با هدف قرار دادن محل های تجمع تروریست ها در حریتان و خان طومان و اطراف فرودگاه منگ تعداد زیادی از عناصر مسلح را کشته و شماری را زخمی کردند.
همچنین در شهر عدرا و در مناطق استحفاظی لشکر 39 ارتش سوریه نیز "حسن ایوب" سرکرده گروهک موسوم به عملیات پرچم اسلام طی درگیری با ارتش سوریه به هلاکت رسید.
نیروهای نظامی در درگیری با گروه های مسلحی که در عین ترما واقع در حومه دمشق دست به تخریب و کشتار می زدند نیز موفق شدند تعدادی از خودروهای آنان را منهدم و برخی از افراد تحت تعقیب از جمله جهاد الخطیب، محمد عمیره، صلاح موسی و هشام حسنی ملقب به ابواللیل را به هلاکت برسانند.
علاوه بر این یک واحد از نیروهای ارتش سوریه عملیاتی را در عربین علیه نیروهای مسلح انجام داد که منجر به کشته و زخمی شدن تعدادی از تروریست های مسلح گردید.
یک منبع نظامی سوری نیز امروز اعلام کرد که ارتش مانع تلاش یک گروه مسلح برای تجاوز به منطقه نظامی در تل سریج واقع در ریف دمشق شده و تمام اعضا از جمله سرکرده آنها به نام "محمد خالد ماوردی" را به هلاکت رسانده است.
این منبع می افزاید: از این تروریست ها انواع سلاح از جمله مسلسل های بی. کی. سی، تفنگ های خودکار، آر.پی. جی و مقادیری مهمات به دست آمده است.
همچنین از منطقه جوبر در حمص نیز خبر می رسد که ارتش سوریه با کشف یک انبار، مقادیر زیادی انواع سلاح و مهمات ساخت رژیم صهیونیستی از جمله تیربارهای سنگین را کشف و ضبط کرده است.
در این منطقه همچنین یک کارگاه ساخت چاشنی های انفجاری و خمپاره انداز و تعدادی دستگاههای مخابراتی پیشرفته از تروریست ها کشف و ضبط شد.
سازمان موسوم به دیده بان سوریه نیز امروز در بیانیه ای با تایید کشته و زخمی شدن چند تن از تروریست ها در اطراف فرودگاه نظامی منگ و منطقه رسم العبود، اعلام کرد که درگیری ها در محله الحویقۀ استان دیرالزور میان نیروهای نظامی و عناصر مسلح ادامه دارد.
0% ...

آخرین اخبار

بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام


۲ نوجوان اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران محاکمه شدند


وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند


کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت


کاریکاتور | صفحات خونین تاریخ آمریکا؛ میراثی از جنایت، مداخله و جنگ‌افروزی علیه ملت‌ها


کارشناس عرب: پایگاه های آمریکا برای کشورهای عرب هزینه ساز شدند/ اعتماد مطلق به واشنگتن فروریخت


عراقچی: مردم ژاپن باید دولتشان را در قبال جنایات آمریکا پاسخگو کنند


رئیس قوه قضائیه: پیام رهبر معظم انقلاب نقشه راه همه کارگزاران نظام است


تیراندازی در مراسمی در شمال سوئیس یک کشته و چند زخمی برجای گذاشت


شروط گردان‌های سیدالشهدا در عراق برای سامان‌دهی سلاح+فیلم