سرکوب گستردۀ انقلابیون بحرینی در ستره

جمعه 27 بهمن 1391
08:32
سرکوب گستردۀ انقلابیون بحرینی در ستره جمعيت الوفاق بحرين اعلام كرد: مناطق مختلف جزیره ستره در جنوب منامه، همزمان با دومین سالگرد آغاز انقلاب بحرین شاهد حملات نیروهای امنیتی رژیم آل خلیفه برای سرکوب و تعرض به شهروندان معترض بحرینی بوده است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، در دومین سالگرد انقلاب بحرین و به منظور مقابله با اعتراضات مسالمت آمیز مردمی که خواهان آزادی و دموکراسی هستند، شمار زیادی خودرو زرهی، اتوبوس و خودروی نظامی در کنار تفنگداران رژیم در خیابان ها و مناطق مختلف این جزیره مستقر شده است.
نیروهای امنیتی آل خلیفه که در همه جای جزیره ستره حضور دارند، دیروز علاوه بر تعرض و حمله به شهروندان، شماری از آنان را نیز دستگیر کردند. از جمله دستگیرشدگان، دو نوجوان 14 ساله به نام های قاسم عباس أحمد الجديد و حسين علي مكي، و نیز حسين علي ميرزا را می توان نام برد.
همچنین بر اثر شلیک گستردۀ گازهای سمی و اشک آور از سوی تفنگداران آل خلیفه، شمار زیادی از شهروندان بی دفاع دچار مسمومیت و گاز گرفتگی شده اند.
0% ...

آخرین اخبار

سرلشکر رضایی: تاکیدات امروز رهبر معظم انقلاب روشن و غیرقابل تفسیر است‏


نیروی دریایی سپاه: تسلط رزمندگان اسلام بر آبراه راهبردی تنگه هرمز کاملا قاطع است


قالیباف: پیام رهبر معظم انقلاب، نصب العین تمام مسئولان کشور است


عراقچی: نهضت خونخواهی رهبر شهید ادامه خواهد داشت


پزشکیان: ایران برنده تفاهم اسلام‌آباد است/ توافق اعضای شعام دستاوردی بزرگ و استثنایی


شیخ نعیم قاسم دبیر کل حزب الله لبنان: مسئله فلسطین باید محور وحدت امت اسلام باشد


اردوغان: اسرائیل به جنگ افروزی اعتیاد دارد


تاب‌آوری ایران محاسبات آمریکا را برهم می‌زند و شرط‌ بندی‌ها بر سر جنگ اقتصادی را ناکام می‌گذارد


قدردانی رئیس‌جمهور از پیام رهبر معظم انقلاب به مناسبت هفته دولت


دستیار رئیس‌جمهور روسیه: پوتین ۱۰ شهریور با پزشکیان دیدار می‌کند