خروج نماینده انگلیسی از کنفرانس صهیونیستی آکسفورد

پنج‌شنبه 3 اسفند 1391
22:19
خروج نماینده انگلیسی از کنفرانس صهیونیستی آکسفورد نماینده انگلیسی خطاب به دانشجویان دانشگاه "آکسفورد" در این کشور تأکید کرد که رژیم صهیونیستی را به رسمیت نمی شناسد.
به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم "جورج گالوی" در جلسه گفت وگو که در یکی از دانشکده‌های دانشگاه آکسفورد برگزار شده بود، پس از آنکه دریافت یکی از دانشجویان سخنران صهیونیست است، جلسه را ترک کرد.
روزنامه "دیلی تلگراف" درخصوص این ماجرا نوشت، گالوی هنگام سخنرانی "ایلون اصلان لیوی" سالن کنفرانس را ترک کرد.
به نوشته این روزنامه، گالوی قبل از خروج از سالن کنفرانس گفت: "من با اسرائیلی ها بحث نمی‌کنم، من را برای شرکت در این جلسه گفت وگو فریب دادند".
گالوی پس از آن با انتشار بیانیه ای تأکید کرد: "دلیل خودداری از گفت وگو با دانشجوی حامی رژیم نژادپرست اسرائیل ساده است؛ نباید این رژیم را به رسمیت شناخت و به عادی سازی روابط با این رژیم تن داد .. بلکه فقط باید سرمایه‌ها را از این رژیم خارج و آن را تحریم کرد .. تا این رژیم نژادپرست شکست بخورد".
0% ...

آخرین اخبار

روسیه: با ایران برای حذف فشار‌های تحریمی تلاش خواهیم کرد


قالیباف:خواهیم دید دشمن در جنگ اقتصادی تمام‌عیار شکست می‌خورد


انتقاد پارلمانی از بی‌توجهی دولت لبنان به جنوب کشور


حمله موشکی یمن به نیروهای هوادار عربستان سعودی و سرنگونی پهپاد شناسایی این کشور  


درخشش تیم کشتی آزاد ایران در جام هارویان ارمنستان


تداوم آتش‌افروزی تل‌آویو در جنوب لبنان


تاکید آیت‌الله نوری همدانی بر راه‌های عملی برای وحدت اسلامی


اسلام آباد: تسلیم تحریم‌های یکجانبه علیه ایران نمی‌شویم


سفیر اسبق ایران در عراق پرده از تهدیدات جدید آمریکا علیه بغداد برای قطع روابط با تهران برداشت+فیلم


تکرار ادعاهای سیاسی گروسی علیه برنامه هسته‌ای ایران