سیاسیون، انقلابیون و مردم یمن:

تغییرات در یمن کند، اندک و نامحسوس است

جمعه 4 اسفند 1391
20:28
تغییرات در یمن کند، اندک و نامحسوس است العالم، صنعا - سیاسیون یمنی معتقدند اهداف انقلاب این کشور تحقق نیافته و یک سال پس از به قدرت رسیدن رئیس جمهور جدید، پیشرفت محسوسی در کشور حاصل نشده است.
به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، سیاستمداران یمنی می گویند یمن در بازسازی ساختار ارتش، مبارزه با فساد، ارتقای وضعیت اقتصادی، توسعه سیاسی، اقتصادی، امنیتی و نظامی شاهد هیچ پیشرفتی نبوده است.
"نبیل الشرجبی" استاد دانشگاه در رشته مدیریت بحران و منازعات سیاسی به العالم، گفت: عمده شکست دولت در موضوع بازسازی ساختار ارتش بوده و در مسائلی مانند مبارزه با فساد و پاکسازی نهادها از رژیم سابق پیشرفتی به دست نیامده که نشان دهنده مانع تراشی در مسیر تغییرات است.  
"باسم الحکیمی" از رهبران انقلاب جوانان مردمی، نیز گفت: یک سال پس از انتخاب عبدربه منصور هادی به سمت رئیس جمهور یمن، تغییرات کند است، اهداف انقلاب تحقق نیافته و رژیم سابق کاملا سرنگون نشده است.
در حالی که یک سال از ریاست جمهوری منصور هادی باقی مانده است، دو موضوع گفت و گوی ملی و بازسازی ساختار ارتش به عنوان دو چالش عمده مرحله انتقالی هنوز حل نشده مانده است.
عبد ربه منصور هادی در حالی همچنان سرگرم محکم کردن جای پای خود در یمن است که این کشور در حال از هم پاشیدن است. دخالت های رژیم سعودی از یک طرف و بی تدبیری هادی به همراه کارشکنی های بازماندگان رژیم صالح و فعالیت های تروریست های القاعده زوایای مختلف ناکارمدی ساختار سیاسی در یمن به شمار می رود.
22-10:58
 
0% ...

آخرین اخبار

نیروهای مسلح یمن: جنگنده اف ۱۵ عربستان را در آسمان مارب سرنگون کردیم


ترور مولوی گرگیج نشانه استیصال تروریست ها در برابر بصیرت مردم سیستان وبلوچستان است/ انتقام می گیریم


دیدار "عراقچی" و "وانگ یی" در چین؛ پکن خواستار بازگشت طرفین به میز مذاکره شد


بیانیه سپاه پاسداران در پی ترور و شهادت عالم برجسته سیستان و بلوچستان


تصاویر جدید سی بی اس نیوز از خسارات گسترده پایگاه های آمریکا بر اثر حملات ایران+ عکس


انهدام پهپاد پیشرفته MQ-9 آمریکا در عملیات بامداد امروز


واکنش سخنگوی سپاه به روایت هالیوودی آمریکایی ها درباره نجات خلبان متجاوز در خاک ایران+ فیلم


تقدیر رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام از سرمایه‌ زوال‌ناپذیر امنیت ملی


نیویورک تایمز: ترامپ با فروش ۴۰ هزار بمب یک تنی به اسرائیل موافقت کرد


بلینکن: همه کشورهای حاشیه خلیج فارس به دنبال توافق با تهران هستند