المانيتور با اشاره به مذاکرات ایران و 5+1 در آلماتی:

پيشنهاد غرب جدید و راهگشا نیست

سه شنبه 8 اسفند 1391
11:23
پيشنهاد غرب جدید و راهگشا نیست يك منبع غربي جزئيات پيشنهاد گروه 1+5 به ايران را در مذاكرات آلماتي فاش كرد.
به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، اين منبع كه به دليل حساس بودن اطلاعات مايل به فاش شدن نامش نبود، به پايگاه اينترنتي المانيتور گفت: پيشنهاد آلماتي درواقع جديد نيست و صرفاً برخي تغييرات جزئي نسبت به پيشنهاد بغداد در آن اعمال شده است.
اين منبع اضافه كرد در بسته آلماتي كه قرار است روز سه شنبه به ايران ارائه شود كاهش جزئي برخي تحريم‌ها در حوزه طلا، پتروشيمي و برخي موارد كم اهميت بانكي پيشنهاد شده است.
اين در حالي است كه به نظر مي‌رسد اين پيشنهاد راهگشا نخواهد بود و مورد قبول ايران واقع نمي‌شود.
اصلي‌ترين علت آن است كه در اين پيشنهاد تناسبي ميان موارد پيشنهادي با درخواست‌هايي كه از ايران به عمل آمده وجود ندارد.
درخواست‌هاي پيشنهادی آلماتي همان درخواست‌هاي پيشنهاد بغداد است كه شامل سه موضوع تعطيلي تاسيسات غني سازي فردو، توقف غني سازي 20 درصد و ارسال تمام ذخيره اورانيوم 20  درصد ايران به خارج مي‌شود، مساله‌ای که در حد یک بازی کودکانه می‌ماند. 
0% ...

آخرین اخبار

ترکیه سفیر اوکراین را احضار کرد


تظاهرات ضد صهیونیستی در پاریس+ فیلم


رویارویی روسیه با اروپا در اوکراین و ایستادگی ایران مقابل آمریکا در منطقه


بازگشت کارکنان «ناو لاوان» به کشور پس از ۷ ماه


عراقچی: داغ میناب، زخم ابدی بر جان ایران است


شیخ الرفاعی: بیعت با رهبر انقلاب اسلامی ضروری است


پزشکیان سالروز ولادت نبی مکرم اسلام(ص) را به سران کشورهای اسلامی تبریک گفت


نبیه بری: هیچ جایگزینی برای حضور نیروهای بین‌المللی در جنوب لبنان وجود ندارد


پاسخ قالیباف به ادعاهای گزاف مسئول برنامه تحریم ایران در کابینه ترامپ


نوجوانان والیبالیست ایران مقتدرانه قهرمان جهان شدند