حماس: خشم سراسر فلسطین را فرا گرفته

چهارشنبه 9 اسفند 1391
15:02
حماس: خشم سراسر فلسطین را فرا گرفته العالم - یکی از اعضای ارشد حماس تأکید کرد، ملت فلسطین از شهادت،"عرفات جرادات" اسیر فلسطینی در زندان های رژیم صهیونیستی به شدت خشمگین است.
"محمد الکتری" از اعضای ارشد حماس در گفت وگو با شبکه العالم هشدار داد؛ که سیاست های احمقانه اشغالگران وضعیت را در فلسطین به آستانه انفجار رسانده است.
الکتری واکنش فلسطینی ها به جنایات اشغالگران را غیرقابل پیش بینی خواند و تاکید کرد که ملت فلسطین هرگز تسلیم نخواهد شد.
الکتری خاطرنشان کرد : اوضاع در کرانه باختری رود اردن و حتی اراضی اشغالی سال 1948 میلادی از یکدیگر مجزا نیست؛ وهمه فلسطینی ها از شهادت عرفات جرادات در زندان اشغالگران خشمگین شده اند.
این عضو ارشد حماس تاکید کرد: وضعیت در سرزمین فلسطین ملتهب و درآستانه انفجار است، زیرا محاصره نوار غزه ، اشغال کرانه باختری و محدودیت ها برای اسرای فلسطینی همچنان ادامه دارد.
محمد الکتری آزاد سازی قدس و اسیران فلسطینی را مسئولیت همه امت اسلامی دانست، و با دعوت از مردم فلسطین برای تظاهرات علیه ظلم و ستم اشغالگران؛ از ملتهای عربی و اسلامی خواست که متحد و یکپارچه در کنار ملت فلسطین باشند.

 
0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان زادروز سلطان عمان را تبریک گفت


آیا دولت لبنان دست از توهم شکست برمی دارد؟


غزه فقط یک عدد نیست... وقتی حافظه انسان به آزمون وجدان تبدیل می‌شود


کمالوندی: منافع ملی را از طریق دیپلماسی یا در صحنه‌های نبرد پیگیری خواهیم کرد


اعمال مدیریت ایرانی بر تنگه هرمز هر روز محکم‌تر می‌شود


جنایت مدرسه میناب در محاکم خارجی پیگیری حقوقی می‌شود


طرح ساخت ۲۰ هزار مگاوات برق هسته‌ای با قدرت ادامه می‌یابد


یحیی سریع: فرودگاه‌های عربستان در تیررس نیروهای مسلح یمن هستند


همت بلند و پشتکار لازمه رسیدن به قله موفقیت است


محمد علی الحوثی: جنایات متجاوزان پیروزی برایشان نمی‌آورد