انتفاضه سوم به دانشگاه تل آویو رسید

چهارشنبه 9 اسفند 1391
20:40
انتفاضه سوم به دانشگاه تل آویو رسید تظاهرات انتفاضه سوم در پشتیبانی از اسیران فلسطینی، به پایتخت اسرائیل رسید.
به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، دست کم 100 تن از فعالان چپ گرا امروز (چهارشنبه) با تظاهرات در داخل دانشگاه تل آویو، ضمن اعلام همبستگی با اسیران فلسطینی دربند زندان های رژیم صهیونیستی، بر حمایت از اعتصاب غذای آنان در داخل زندان ها تاکید کردند.
خبرگزاری فلسطینی "معا" به نقل از منابع اسرائیلی اعلام کرد: تظاهر کنندگان پلاکاردهایی در دست داشتند که بر روی آن ها نوشته شده بود: "محروم کردن اسیر از خواب = شکنجه"؛ "اسیران فلسطینی را آزاد کنید" و "دادگاه نظامی غیرقانونی است".
بر پایه این گزارش، دست کم 40 تن از محافظه کاران تندرو یهودی نیز به این تظاهرات واکنش نشان دادند و حمایت از اسیران فلسطینی را به مثابه پشتیبانی از تروریسم تلقی کردند و اخراج چپ گرایان و اعراب از فلسطین اشغالی و تبعید آنان به غزه را خواستار شدند.
نخستین مراحل انتفاضه سوم فلسطین، در پی اعتصاب غذای اسیران فلسطینی در زندان های رژیم صهیونیستی آغاز شده و با شهادت "عرفات جرادات" اسیر فلسطینی شدت یافت و به درگیری میان تظاهرکنندگان و نظامیان رژیم صهیونیستی در شهرهای مختلف کرانه باختری منجر شد.
26
0% ...

آخرین اخبار

بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود