وزیر عراقی:

اعلام جنگ قطر و ترکیه به عراق با حمایت از القاعده

چهارشنبه 9 اسفند 1391
21:23
اعلام جنگ قطر و ترکیه به عراق با حمایت از القاعده وزیر ترابری عراق، پشتیبانی قطر و ترکیه از گروه های مسلح در سوریه را به مثابه اعلام جنگ به عراق دانست.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، "هادی العامری" تاکید کرد: آنکارا و دوحه، به گروه های مسلح وابسته به سازمان القاعده سلاح می دهند.
این وزیر عراقی خاطر نشان کرد: قطر و ترکیه به گروه هایی سلاح می دهند که به القاعده وابسته اند و از میان آن ها می توان به "جبهه النصره" اشاره کرد که به نوبه خود با گروه "القاعده در سرزمین رافدین" عراق در ارتباط دارد.
العامری در گفت و گو با خبرگزاری رویترز تاکید کرد: اقدام قطر و ترکیه در حمایت مالی و تسلیحاتی از القاعده، به مثابه اعلام عملیات نظامی بر ضد عراق است.
وی در پایان تصریح کرد که ترکیه و قطر تلاش ها برای حل و فصل مسالمت آمیز بحران سوریه را به ناکامی کشانده اند.
26
0% ...

آخرین اخبار

هشدار حماس و جهاد اسلامی درباره تداوم جنایات رژیم صهیونیستی علیه اسرای فلسطینی


پزشکیان فردا (دوشنبه) به قرقیزستان می‌رود


اعتراض یمن به استفاده ریاض از پرونده انسانی به عنوان اهرم فشار/ صنعا: هرگز در برابر فشارها نخواهیم شکست


گاردین: دولت ترامپ از روزنامه‌نگاران جاسوسی می‌کند


لبیک اساتید فناور دانشگاه‌ها به رهنمود‌های رهبر انقلاب


دریادار ایرانی: با همان روحیه شهدا از ایران دفاع می‌کنیم


بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام


۲ نوجوان اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران محاکمه شدند


وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند


کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت