مجلس فلسطین، اعراب و مسلمانان را به یاری طلبید

پنج‌شنبه 10 اسفند 1391
20:14
مجلس فلسطین، اعراب و مسلمانان را به یاری طلبید معاون اول مجلس قانونگذاری فلسطین، دولت مصر را به اعمال فشار بر رژیم صهیونیستی به منظور پایان اعتصاب غذای نامحدود اسیران فلسطینی در زندان های این رژیم فراخواند.
به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "احمد بحر" در جلسه فوق العاده مجلس قانونگذاری فلسطین که پس از مدت ها تعطیلی در غزه برگزار شد، جنایت رژیم صهیونیستی در ترور شهید عرفات جرادات در زندان را محکوم کرد.
احمد بحر، ترور شهید جرادات در زندان را جنایتی دانست که همه جامعه جهانی باید توجهی ویژه به آن مبذول کنند و تحقیقاتی درباره آن صورت دهند.
معاون اول مجلس قانونگذاری فلسطین که اداره جلسه فوق العاده مجلس را به عهده داشت، از اتحادیه عرب، سازمان همکاری اسلامی، و همه سازمان های حقوقی و بین المللی را به یاری فلسطینی ها در برابر جنایت های رژیم صهیونیستی فراخواند.
احمد بحر همچنین از مصر به عنوان میانجی قرارداد مبادله اسیران فلسطینی با " گلعاد شالیت " معروف به قرارداد " وفای آزادگان " درخواست کرد که برای نجات جان اسیران فلسطینی - که با اعتصاب غذا به جنگ رژیم صهیونیستی رفته اند- این رژیم را تحت فشار قرار دهد.
26
0% ...

آخرین اخبار

هشدار عراقچی به دبیرکل ناتو؛ حمایت از جنایات جنگی آمریکا و اسرائیل پیامد دارد


بقائی: ایران شروط خود برای احیای دیپلماسی را بطور غیر مستقیم به آمریکا اعلام کرد


ترامپ در نبرد با رسانه‌ها؛ تنگه هرمز و یمن در کانون تحولات جدید منطقه


ما برای دفاع از کشورمان از کسی اجازه نمی‌گیریم / ایران را نمی توان با جنگ وادار به تسلیم کرد/ فناوری هسته‌ای حق ایران است


از واتیکان تا غزه؛ راهپیمایی اعتراضی روحانیون مسیحی در واتیکان علیه نسل‌کشی در غزه


آسمان متقابل/اگر جلوی پروازهای ایران را بگیرید جلوی پروازهایتان گرفته می‌شود


شکست عملیات در سایه اشراف اطلاعاتی؛ ضربه سنگین قرارگاه قدس سپاه به هسته تروریست‌ها


سناتور برنی سندرز خواستار توقف جنگ و کمک‌های نظامی آمریکا به اسرائیل شد


گشودن گره‌های مرزی؛ راهکار ایران برای تسریع جریان ترانزیت در ژنو


عراق در آستانه موعدی جدید برای انحصار سلاح در دست دولت