نماینده زن عراقی، همکارش را با "کفش" زد!

جمعه 18 اسفند 1391
20:16
نماینده زن عراقی، همکارش را با رییس فراکسیون "العراقیه" در پارلمان عراق، از سوی یک نماینده زن عضو فراکسیون "العراقیة الحرة" با کفش مورد حمله قرار گرفت.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، سلمان الجمیلی رییس فراکسیون "العراقیه" پس از آن که در توصیف یکی از نمایندگان زن پارلمان از واژگان نامناسب استفاده کرد، از سوی وی مورد هجوم قرار گرفت.
به نوشته پایگاه خبری السومریه نیوز، این حادثه زمانی روی داد که "عالیه نصیف"، عضو فراکسیون "العراقیة الحرة" دیروز (پنجشنبه) در پی جدال لفظی با سلمان الجمیلی رییس فراکسیون "العراقیه" پارلمان عراق، با کفش خود به وی حمله کرد.
در پی وقایع اخیر عراق، جلسات پارلمان این کشور هر از گاهی به صحنه جدال و درگیری فیزیکی برخی نمایندگان با یکدیگر تبدیل می شود، اما استفاده یک نماینده از کفش برای حمله به نماینده دیگر، در پارلمان عراق سابقه نداشته است.

0% ...

آخرین اخبار

اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم