وزارت بهداشت فلسطین: به محاصره غزه پایان دهید!

پنج‌شنبه 24 اسفند 1391
12:41
وزارت بهداشت فلسطین: به محاصره غزه پایان دهید! العالم - وزارت بهداشت فلسطین اقدام فوری جامعه جهانی و جهان عرب و اسلام برای پایان دادن به محاصره غزه و حل بحران برق را خواستار شد.

به گزارش روز پنجشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، دکتر "اشرف القدره" سخنگوی وزارت بهداشت فلسطین، با انتشار بیانیه ای بر روز صفحه فیس بوک خود نوشت: همه آزادگان جهان و عاشقان صلح و هواداران حق زندگی شرافتمندانه انسان فلسطینی باید برای لغو محاصره غیرقانونی غزه توسط اسرائیل یک لابی بین المللی تشکیل دهند؛ زیرا این اقدام رژیم اسرائیل نقض آشکار حقوق بشر در قرن بیست و یکم است.

چند روز پیش آتش سوزی در منزل یک خانواده فلسطینی در عبسان واقع در شرق خان یونس، به سبب استفاده از چراغ گازی برای روشنایی، منجر به مرگ سه برادر و سوختگی دوتن دیگر شد.

القدره سپس از جهان عرب و اسلام خواست از پایمردی مردم فلسطین به ویژه در غزه پشتیبانی و نیازهای انسان دوستانه آن ها در زمینه بهداشت و آموزش تامین کنند، به معضل قطع برق پایان دهند تا به مرگ روزانه زنان و کودکان و شهروندان فلسطینی به سبب آتش سوزی ناشی از استفاده از ابزارهای روشنایی جایگزین پایان دهند.

وی تاکید کرد که رژیم صهیونیستی به طور میانگین، روزانه 8 ساعت برق غزه را قطع می کند.

استفاده دانش آموزان در غزه از شمع برای روشنایی در شرایط بی برقی نیز ، تاکنون موجب بروز آتش سوزی های متعدد و مرگ دهها تن شده است.

غزه از سال ۲۰۰۷ در محاصره رژيم اسرائيل به سر مي‌برد، محاصره‌اي که کاهش استانداردهاي زندگي، افزايش بي‌سابقه سطوح بیکاري و فقر در اين منطقه را موجب شده است.

26

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

درخواست انگلیس از پلیس بین الملل برای عدم اقدام علیه افراد مرتبط با پروژه نفتی فالکلند


وزارت انرژی عربستان: ساختمان اداری شرکت آرامکو در ظهران هدف قرار گرفت + فیلم


تخلیه دفتر مرکزی شرکت نفتی آرامکو در ظهران عربستان در پی حملات موشکی یمن


تحولات یمن محور گفت وگوی وزیران خارجه ایران و عمان


ویدئوگرافی | چرا یمن فرودگاه‌های عربستان را هدف قرار می‌دهد؟


نهاد دریایی انگلیس: یک کشتی کانتینری در تنگه هرمز هدف قرار گرفت


ویدئوگرافی | فروپاشی بخش بهداشت غزه


دریادار عظمایی: ناوهای آمریکایی جرات نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند


احضار سفیر انگلیس به وزارت خارجه در پی اتهام‌پراکنی درباره پایگاه فیرفورد


چراغ سبز وزارت ورزش برای جان‌گرفتن بازی‌های آشوریان