تعطیلی ده ها هتل شناور در مصر به خاطر گرانی سوخت

جمعه 25 اسفند 1391
08:06
تعطیلی ده ها هتل شناور در مصر به خاطر گرانی سوخت رییس اتحادیه گردشگری مصر اعلام کرد: حذف یارانه گازوئیل و افزایش بهای سوخت در مصر، ده ها هتل شناور را در معرض تعطیلی کامل قرار داده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، الهامی الزیّات افزود: افزایش بهای سوخت موجب افزایش شدید همۀ متغیرهای گردشگری و اقامتی شده، به طوری که هر گردشگر روزانه باید به طور متوسط بین 17 تا 40 دلار (با توجه به درصد اتاق های فعال هر هتل) هزینه اضافه بپردازد.
الزیات که چهارشنبه شب با شبکه تلویزیونی "صدی البلد" گفتگو می کرد، یادآور شد: در مصر 280 هتل شناور وجود دارد که در حال حاضر تنها 38 تا از آنها با 30 درصد ظرفیت مشغول کار هستند و این یک فاجعه به تمام معناست، در گذشته اغلب این هتل ها با 90 درصد ظرفیت کار می کردند.

0% ...

آخرین اخبار

رزمایش نیرو‌های مرزبانی کشور‌های مستقل همسود


یورش گسترده نظامیان صهیونیست به مناطق مختلف کرانه باختری


یورش نیروهای صهیونیستی به جنوب سوریه


تسریع در خروج نیروهای خارجی از عراق


انفجار در اربیل اقلیم کردستان عراق


رسوایی در انگلیس؛ آمار تکان‌دهنده مرگ‌ومیر ناشی از گرما


ترامپ به ناچار عملیات نظامی علیه ایران را متوقف و به جنگ اقتصادی روی آورد+ فیلم


اسپانیا عملیات رژیم صهیونیستی علیه تأسیسات آنروا را محکوم کرد


گزارش العالم از آغاز سال تحصیلی در غزه؛ برپایی کلاس های درس روی ویرانه‌ها + ویدئو


سیلاب در نپال حدود ۸۰۰ مفقود و بیش از ۱۰۰ کشته برجای گذاشت+فیلم