توصیه شیخ عیسی قاسم به رژیم سعودی

جمعه 25 اسفند 1391
19:56
توصیه شیخ عیسی قاسم به رژیم سعودی العالم - «شیخ عیسی قاسم» عالم برجسته بحرینی، ورود نيروهاي اشغالگر سعودي به این کشور را روزي سياه در تاریخ بحرین دانست و از رياض خواست با بازنگری در این اقدام اشتباه، نظامیانش را از بحرین خارج کند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، شيخ عيسي قاسم از علماي بارز بحريني در خطبه های نماز جمعه این هفته تاكيد كرد كه ادامه خشونت و سركوبگري رژيم آل خلیفه عليه مناديان آزادي تنها به وخامت بيشتر اوضاع در این کشور منجر مي شود.
وي از كشورهاي عرب حوزه خليج فارس از جمله عربستان سعودي براي كمك به سركوب ملت بحرین انتقاد كرد و گفت: این كشورها باید به ملت بحرین کمک می کردند و به آل خلیفه توصیه می کردند تا کشور را از بحران نجات دهد، اما موضع اين كشورها برعكس و در حمايت از ظالم بوده است.
شيخ عيسي قاسم، گفت: روز ورود ارتش اشغالگر سعودي به بحرين روزي سياه در تاريخ این کشور و منطقه بلكه تاريخ امت اسلامي است.
وي خواستار توقف خونريزي ها در بحرين و پاسخ به خواسته هاي ملت شد و گفت: تغییرات تنها راه حل است و نبايد در اين راه تاخيري روی دهد.

0% ...

آخرین اخبار

عملیات ضدصهیونیستی در نزدیکی یک مرکز آموزش در کرانه باختری فلسطین


در واکنش به دستکاری بازار جهانی انرژی؛ عراقچی: مصرف‌کنندگان آمریکایی هزینه آن را می‌پردازند


انهدام یک تیم تروریستی در سیستان و بلوچستان


گزارش العالم از آغاز برداشت خرمای تازه در خوزستان+فیلم


"کیش و مات"؛ وقتی ایران مقتدر محدودیت‌های قدرت آمریکا را آشکار می سازد


پیام بسیج مستضعفین:حمایت از دولت با تکیه بر مطالبات مردمی


امتیاز ۱۰۰ ساله بهره‌برداری از ۱۷ میدان نفتی ونزوئلا و سهم ۵۵ درصدی واشنگتن از تولید


پیمان ۳ میلیارد یورویی یونان و اسرائیل در حوزه پدافند هوایی


سردار کرمی: ملت ایران از هیچ قدرتی واهمه ندارد/اتحاد راهبردی؛ تنها راه نجات و اقتدار ملل اسلامی


بازخوانی یک نبرد سرنوشت‌ساز در کتاب «روایت فتح جنگ رمضان»