فعال بحرینی: برنامه آل خلیفه شکست گفت وگو است

سه شنبه 29 اسفند 1391
19:36
فعال بحرینی: برنامه آل خلیفه شکست گفت وگو است منامه، العالم - سخنگوی رسمی جمعیت های انقلابی حاضر در گفت وگوی ملی، رژیم آل‌خلیفه را به بحران سازی در روند گفت وگوها متهم کرد و گفت: "خالد بن علی آل خلیفه" وزیر دادگستری همچنان در حال ایفای نقش خود در بحران سازی و به شکست کشاندن گفت وگو است.

"جمیل کاظم" سه شنبه در گفتگو با شبکه خبری العالم خاطرنشان کرد: مطالبات به‌حق مردم، تنها از سوی نمایندگان واقعی حکومت قابل تحقق خواهد بود و کسانی که قدرت تصمیم‌گیری های کلان ندارند نمی‌توانند در این زمینه مؤثر باشند.
وی افزود: انقلابیون خواستار حضور نمایندگان واقعی حکومت در جلسات گفت وگو هستند تا مذاکراتی جدی صورت گیرد، در غیر این صورت نتایج مورد نظر حاصل نخواهد شد.

وی تأکید کرد: گروه‌های معارض با مطرح کردن راهکار، پیش نویس‌ و گزینه‌های مختلف تلاش می‌کنند گفت وگوها را به مسیری جدی بکشانند ولی تیم مقابل برنامه‌ای جز مخالفت با ابتکارهای مطرح شده از سوی معارضان ندارد؛ به ویژه وزیر دادگستری و کادر زیر دست او که همچنان چوب لای چرخ گفت وگوها می گذارند، و طرح‌های جدی (گروه‌های معارض) را ناکام می گذارند.
هشتمین جلسۀ گفتگوی انقلابیون بحرین با نمایندگان رژیم آل خلیفه، روز یکشنبه پس از درگیری لفظی و اهانت وزیر دادگستری به عبدالنبی سلمان (هماهنگ‌کنندۀ مذاکرات) تعطیل شد.

0% ...

آخرین اخبار

فشار آمریکا به دولت عراق با اهرم دلار برای خلع سلاح مقاومت/ گروه های عراقی: انحصار سلاح منوط به پایان حضور نظامی آمریکاست


درخشش هنر و خلاقیت ایرانی در قلب ژنو؛ میزبانی سازمان جهانی مالکیت فکری از «میراث ایرانی و نوآوری آینده»


سردار نقدی: جزایر خلیج فارس در امنیت کامل؛ آماده پاسخ مقتدرانه هستیم


سردار اصانلو در پکن: اخراج آمریکا از غرب آسیا، پیش‌شرط تحقق صلح پایدار است


مهلت ۴۸ ساعته به دیپلمات سوئدی برای ترک تهران


تهران در آستانه هفته دفاع مقدس میزبان حماسه بزرگ «جان‌فدایان ایران»


کمیته حقیقت‌یاب سازمان ملل: آمریکا در ایران مرتکب جنایت جنگی شده است


درگیری شدید در جنوب سوریه و کشته شدن ۳ نیروی امنیتی + فیلم


واکنش قاطع وزارت اطلاعات به شهادت مولوی گرگیج؛ خون شهید، چراغ راه وحدت ایران است


مطالبه مشترک تهران و آنکارا برای امنیت مرزها؛ تأکید بر انحلال شبکه‌های تروریستی پ.ک.ک و پژاک