اوباما به رویکردنظامی اسرائیل درقبال ایران پشت کرد

جمعه 2 فروردين 1392
12:26
اوباما به رویکردنظامی اسرائیل درقبال ایران پشت کرد العالم - ديپلمات سابق ايراني تاكيد كرد كه باراك اوباما، رييس جمهوري آمريكا، با اعلام مواضع خود در سرزمين هاي اشغالي در واقع در زمينه گزينه نظامي در برخورد با ايران، به رژيم صهيونيستي پشت كرد.

سيد "هادي افقهي" روز پنجشنبه در گفت و گو با شبكه خبري العالم، اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب اسلامي به ادعاهاي باراك اوباما رئيس جمهوري آمريكا و ياوه گويي هاي بنيامين نتانياهو نخست وزير رژيم صهيونيستي پاسخ داد.

وی گفت : اوباما ادعا كرده بود كه آمادگي نشستن پاي ميز مذاكره با ايران را دارد اين در حالي است كه چنين ادعايي تنها به منظور فريب افكار عمومي جهاني مطرح مي شود و آمريكا بيش از 30 سال است كه با مردم ايران و انقلاب اسلامي دشمني كرده است.

وي افزود: اگر واقعا آمريكا در ادعاي خود صادق بود، دست از دشمني با مردم ايران و انقلاب اسلامي بر مي داشت و اين بهترين نشان است كه رهبر معظم انقلاب در سخنراني روز اول فروردين ماه 1392 در شهر مقدس مشهد  تبيين كردند.

اين ديپلمات سابق خاطر نشان كرد: رهبر معظم انقلاب، به سخنان و تهديدهاي اوباما و نتانياهو پاسخ و هشدار دادند كه اگر مرتكب هرگونه حماقتي شوند، تل آويو و حيفا با خاك يكسان خواهد شد. رهبر معظم انقلاب اين سخن را بسيار قاطعانه بيان كردند و هر چند مي دانند كه ياوه گويي هايي صهيونيست ها و آمريكايي ها ارزش پاسخگويي ندارد اما مي دانيم كه هشدار رهبر معظم انقلاب جدي است.

سيد هادي افقهي يادآور شد كه اوباما تاكيد كرده است آمريكا خواهان حل مساله اي هسته اي ايران از راه گفت و گو و مذاكرات سياسي است اما در عين حال تصميم گيري درباره چگونگي برخورد رژيم صهيونيستي با برنامه هسته اي ايران را به خود اسرائيلي ها واگذاشت و اين به معناي پشت كردن به عمليات نظامي و ماجراجويي احتمالي اين رژيم است.

21-22:14
26

0% ...

آخرین اخبار

عقب نشینی‌ اشغالگران از الخلیل پس از ۱۰ روز یورش


 پیشروی نیروهای صنعا به سمت خلیج عدن و نزدیک شدن به مناطق ساحلی


مقام‌های آلمان خشونت در اعتراضات را به گردن عناصر نفوذی انداختند


سقوط بنیان های پروژه استعماری؛ پایان دوره ترامپ و نتانیاهو


بقائی: تنگه هرمز باز نمی‌شود مگر اینکه مطالبات ایران رعایت شود/ نمی‌توان از امنیت سخن گفت و محاصره علیه ایران را ادامه داد/ آمریکا بزرگترین تهدید علیه رژیم عدم اشاعه است


تاکید وزرای خارجه ایران و ترکمنستان بر توسعه همکاری سیاسی و اقتصادی


بلومبرگ: ایران آماده پاسخ ویرانگرتر به حملات آمریکاست


ضرب‌شست ایران به چشم آمریکا در دریا


درگیری یهودیان حریدی با پلیس در سرزمین های اشغالی


وزیر اقتصاد: تلاش آمریکا برای فروپاشی اقتصاد ایران شکست خورده است