سازمان عفو بین الملل اعلام کرد :

ساخت دیوارنژادپرستانه، نقض قوانین بین المللی

شنبه 3 فروردين 1392
09:32
ساخت دیوارنژادپرستانه، نقض قوانین بین المللی العالم - سازمان عفو بین الملل تاکید کرد که دیوارنژادپرستانه ای که رژیم صهیونیستی در حال احداث آن در اراضی شهروندان فلسطینی در کرانه باختری است و قسمت عمده ان ساخته شده است، از آنجایی که شهروندان فلسطینی را از زمین های کشاورزی خود جدا می کند، نقض آشکار قوانین بین المللی به شمار می رود.

به گزارش پایگاه خبری شبکه  العالم این سازمان در گزارشی تاکید کرد: کشاورزان فلسطینی در روستای "جیوس" در شمال کرانه باختری پس از اینکه سالیان سال به سبب دیوار نژادپرستانه به سختی می توانستند به زمین های کشاورزی خود دسترسی داشته باشند، هم اکنون به خاطر وجود شهرک نشینان صهیونیست در این منطقه، با مشکلات بیشتری مواجه هستند.

این گزارش در ادامه می افزید که کشاورزان فلسطینی در این منطقه به سبب انتقال کانون های شهرک نشینی از شمال به سمت شهرک صهیونیست نشین "تسوفیم" در نزدیکی شهر قلقیلیه در واکنش به حکم صادره از دادگاه صهیونیستی مبنی بر تجدید نظر در احداث بخش هایی از دیوار نژادپرستانه و ارجاع بخش های از زمین های کشاورزی فلسطینیان به آنان،  با سختی های زیادی رو به رو هستند.
 

0% ...

آخرین اخبار

طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم


شبکه پستی ابزاری برای تحقق عدالت در توزیع خدمات است


ایران خطوط قرمز خود را ترسیم کرد: تنگه هرمز تحت فشار و محاصره آمریکا گشوده نخواهد شد


سناتورها علیه ترامپ؛ انتقادهای فراجناحی بر سر توافق صادرات گازوئیل روسیه


"پرچم دروغین" ترفند فریبکارانه تل آویو برای توجیه جنگ و تجاوز


انفجار در مرز لبنان با فلسطین اشغالی؛ یک کشته و ۲۰ زخمی + تصاویر و فیلم


ویدئو گرافیک/ زمستان سرد غزه؛ تکرار رنجی دوباره برای آوارگان بی‌سرپناه


تحرکات آمریکا برای پیشبرد طرح خلع سلاح حماس در سایه تداوم حملات به غزه