اصرار روسیه بر حضور کارشناسان شیمیایی روس و چینی در سوریه

دوشنبه 5 فروردين 1392
18:15
اصرار روسیه بر حضور کارشناسان شیمیایی روس و چینی در سوریه وزارت خارجه روسيه بر اصرار و پافشاري این کشور بر مشاركت كارشناسان روس و چين و ديگر كشورهاي عضو دائم شوراي امنيت در گروه بين المللي تحقيق در حادثه منطقه خان العسل در حلب تاكيد كرد.

به گزارش شبكه خبري العالم، "گنادي گاتيلف" معاون وزير خارجه روسيه امروز در صفحه شخصی خود در تويتر نوشت: يك تيم بين المللي متوزان متشكل از كارشناسان مختلف مواد شيميايي مي تواند به روند تحقيق در حادثه استفاده از سلاح شيميايي در حلب، ماهيتي منطقي بدهد.

وي بر لزوم پيوستن نمايندگاني از 5 كشور عضو دائم شوراي امنيت سازمان ملل از جمله كارشناسان روس و چيني به این هیأت تاكيد كرد.

وزارت خارجه و امور مهاجران سوريه در 20 ماه جاري تاكيد كرده بود كه سوريه از دبير كل سازمان ملل، خواستار تشكيل يك هيات فني متخصص و مستقل و بي طرف براي تحقيق در حادثه استفاده تروريست ها از سلاح شيميايي در منطقه خان العسل در حلب شد.

وزارت خارجه روسيه نيز در آن هنگام تاكيد كرده بود كه استفاده مخالفان سوريه از سلاح شيميايي مساله اي بسیار خطرناك و تحولي نگران كننده در روند بحران سوريه به شمار مي آيد.  

0% ...

آخرین اخبار

رسوایی در انگلیس؛ آمار تکان‌دهنده مرگ‌ومیر ناشی از گرما


ترامپ به ناچار عملیات نظامی علیه ایران را متوقف و به جنگ اقتصادی روی آورد+ فیلم


اسپانیا عملیات رژیم صهیونیستی علیه تأسیسات آنروا را محکوم کرد


گزارش العالم از آغاز سال تحصیلی در غزه؛ برپایی کلاس های درس روی ویرانه‌ها + ویدئو


سیلاب در نپال حدود ۸۰۰ مفقود و بیش از ۱۰۰ کشته برجای گذاشت+فیلم


ابراز همدردی ایران با خانواده قربانیان آتش سوزی در پاکستان


هشدار سازمان ملل نسبت به تداوم حملات در غزه و بحران کرانه باختری


واکنش تند لندن به اقدام رژیم صهیونیستی در ویران‌سازی مرکز آموزشی سازمان ملل


نماینده لبنان: طرح انحصار سلاح در سایه اشغالگری، توطئه‌ای علیه مقاومت است


واکنش تند سفیر فرانسه به درخواست بن‌گویر برای قتل‌عام فلسطینیان