آشتی ترکیه و رژیم صهیونیستی دستاورد سفر اوباما

چهارشنبه 7 فروردين 1392
15:22
آشتی ترکیه و رژیم صهیونیستی دستاورد سفر اوباما سفر رئیس جمهور آمریکا به فلسطین اشغالی، با اعلام از سرگیری روابط رسمی رژیم صهیونیستی و دولت ترکیه همراه شد.

به گزارش روز چهارشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، "امانوئل روزن" تحلیلگر مسائل سیاسی کانال ده رژیم صهیونیستی در این باره گفت: "اولین دستاورد سفر رئیس جمهور آمریکا به منطقه، پایان دادن به کدورتها میان تل آویو و آنکار است".
وی افزود: "اوباما در ساعات اولیه حضور خود در تل آویو با اردوغان نخست وزیر ترکیه تماس تلفنی گرفت و سپس گوشی تلفن را به نتانیاهو داد .. نتانیاهو نیز از کشتار شهروندان ترکیه در حادثه سه سال پیش موسوم به کشتی مرمره از اردوغان عذر خواهی کرد؛ به این ترتیب فصل تازه‌ای از روابط دو جانبه میان دو طرف آغاز شد".
روزن تأکید کرد: "به رغم اینکه تنها سه سال از بحرانی شدن این روابط می‌گذرد، رفع کدورتها بسیار دشوار بود و به‌نظر می‌رسد اوباما تل آویو و آنکار را وادار به بهبود روابط دو جانبه کرده است".
روزن در خصوص اهمیت این آَشتی در این برهه زمانی گفت: "آنکارا برای تحکیم محور معتدل سنی جهان عرب در مدیرت تحولات سوریه، نیازمند حمایت آمریکا است؛ ولی اختلافات میان ترکیه و اسرائیل حمایتهای آمریکا را تضعیف کرده بود".

0% ...

آخرین اخبار

رزمایش نیرو‌های مرزبانی کشور‌های مستقل همسود


یورش گسترده نظامیان صهیونیست به مناطق مختلف کرانه باختری


یورش نیروهای صهیونیستی به جنوب سوریه


تسریع در خروج نیروهای خارجی از عراق


انفجار در اربیل اقلیم کردستان عراق


رسوایی در انگلیس؛ آمار تکان‌دهنده مرگ‌ومیر ناشی از گرما


ترامپ به ناچار عملیات نظامی علیه ایران را متوقف و به جنگ اقتصادی روی آورد+ فیلم


اسپانیا عملیات رژیم صهیونیستی علیه تأسیسات آنروا را محکوم کرد


گزارش العالم از آغاز سال تحصیلی در غزه؛ برپایی کلاس های درس روی ویرانه‌ها + ویدئو


سیلاب در نپال حدود ۸۰۰ مفقود و بیش از ۱۰۰ کشته برجای گذاشت+فیلم