تهدید بی‌سابقۀ سلفی‌های تونس علیه نخست وزیر

پنج‌شنبه 8 فروردين 1392
20:48
تهدید بی‌سابقۀ سلفی‌های تونس علیه نخست وزیر ابوعیاض التونسی، رهبر فراری جریان سلفی های جهادی تونس در اقدامی بی‌سابقه، علی العریض نخست وزیر آن کشور را که از رهبران جریان اسلامگرای النهضه است، به شدت تهدید کرد.

ابوعیاض که نام واقعی او "سیف الله بن حسین" است، در پیامی در پایگاه اجتماعی فیس بوک نوشت: خطاب به شخصیت های عاقل در جریان النهضه - البته اگر شخصیت عاقلی آن گروه باقی مانده باشد!- سایه این شخصیت بیمار را از سر ما بردارید. در غیر این صورت جنگمان را تا زمان سرنگونی و فرستادن وی به زباله دان تاریخ آغاز خواهیم کرد.
سیف الله بن حسین در این پیام که جریان هوادار وی آن را بر روی پایگاه اجتماعی فیس بوک منتشر کرده است، می افزاید: بدانید که زیاد سخن نخواهیم گفت و در صورتی که این موضوع را درنیابید، پاسخ ما را نه در قالب حرف، بلکه به صورت اقدام عملی مشاهده خواهید کرد.
یادآور می شود ابوعیاض رهبر جریان سلفی جهادی افراطی موسوم به "انصار الشریعه" در تونس است که به دست داشتن در حملات 14 سپتامبر سال گذشته به سفارت و مدرسه امریکا در تونس در جریان اعتراض به انتشار فیلم موهن علیه پیامبر اسلام (ص) متهم است.

0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان زادروز سلطان عمان را تبریک گفت


آیا دولت لبنان دست از توهم شکست برمی دارد؟


غزه فقط یک عدد نیست... وقتی حافظه انسان به آزمون وجدان تبدیل می‌شود


کمالوندی: منافع ملی را از طریق دیپلماسی یا در صحنه‌های نبرد پیگیری خواهیم کرد


اعمال مدیریت ایرانی بر تنگه هرمز هر روز محکم‌تر می‌شود


جنایت مدرسه میناب در محاکم خارجی پیگیری حقوقی می‌شود


طرح ساخت ۲۰ هزار مگاوات برق هسته‌ای با قدرت ادامه می‌یابد


یحیی سریع: فرودگاه‌های عربستان در تیررس نیروهای مسلح یمن هستند


همت بلند و پشتکار لازمه رسیدن به قله موفقیت است


محمد علی الحوثی: جنایات متجاوزان پیروزی برایشان نمی‌آورد