تصویر پرچم عربستان درکنار تجهیزات تروریستی در بلژیک

جمعه 9 فروردين 1392
21:36
تصویر پرچم عربستان درکنار تجهیزات تروریستی در بلژیک تروریستی که اخیرا به دست نیروهای پلیس بلژیک به قتل رسیده، علاوه بر انواع سلاح و تجهیزات نظامی، پرچم عربستان و القاعده را نزد خود نگهداری می‌کرد.

به گزارش روز جمعه پایگاه خبری شبکه العالم، پلیس بلژیک سه شنبه گذشته پس از شناسایی یکی از افراد وابسته به القاعده در غرب این کشور، در جریان تبادل آتش او را به قتل رساند.
با وجود تأکید پلیس دیپلماتیک بلژیک مبنی بر این که فرد کشته شده الجزایری بود، اخیرا تصویری از تجهیزات و سلاح به دست آمده از این تروریست منتشر شده، که در کنار این وسائل چند پرچم کشور عربستان و القاعده دیده می‌شود.
پلیس بلژیک بدون اشاره به نام این فرد و جزئیات بیشتر، فقط به این نکته اکتفا کرد که به ارتباط فرد مذکور با یک سازمان تروریستی مشکوک است.

به عقیده ناظران، صدور فتواهای تکفیری از سوی مفتی‌های سعودی و تحریک عناصر وابسته به جریانهای افراطی و القاعده در داخل و خارج از این کشور برای انجام عملیات در مناطق مختلف دنیا و حمایت مالی محرمانه از اینگونه عملیات، عربستان را به یکی از صادر کنندگان عمده تروریسم تبدیل کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه


ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی


حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم