ضرر سه میلیارد دلاری هکرها به رژیم صهیونیستی

سه شنبه 20 فروردين 1392
08:15
ضرر سه میلیارد دلاری هکرها به رژیم صهیونیستی حمله گروهی هکرهای بین‌المللی به زیر ساخت‌های سایبری رژیم صهیونیستی بیش از سه میلیارد دلار به این رژیم ضرر وارد کرده است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، در حالی که سران رژیم اسرائیل که همچنان در شوک این حمله به سر می‌برند و برای غلبه بر آن دست کمک به سوی آمریکا و اروپا دراز کرده‌اند مدعی اثرات اندک آن بر اقتصاد خود هستند، این گروه هکری در صفحه خود در تویتر با بیان اینکه 100هزار وبسایت اسرائیلی را به همراه 40هزار صفحه فیس بوک، پنج هزار صفحه تویتر و 30هزار حساب بانکی متعلق به "اسرائیلی‌ها" را هک کرده است، ضرر ناشی از آن را بیش از سه میلیارد دلار عنوان کرد.
رسانه‌های اسرائیلی روز یک شنبه از حمله گسترده ده‌ها هکر به زیرساخت‌ها و سایت‌های این رژیم خبر دادند و با اعتراف به ناتوانی در برابر این حمله، شکست در برابر آن را پذیرفتند.
هک شدن پایگاه‌ها نخست‌وزیری، موساد، وزارت جنگ، پایگاه حزب کادیما، سازمان بورس، چند وزارتخانه مهم و هزاران سایت دیگر نشان داد که آنچه رژیم صهیونیستی در مورد توانایی‌های سایبری خود می‌گوید، دروغی بیش نیست.

0% ...

آخرین اخبار

سخنگوی وزارت دفاع عراق: هیچ هواپیمای ائتلاف بین المللی در پایگاه ویکتوریا حضور ندارد


صدها صهیونیست در قدس اشغالی به مسجدالاقصی یورش بردند


انفجار یک خمپاره عمل نکرده باز هم جان ۳ کودک را در افغانستان گرفت


فریاد فوتبال علیه نسل‌کشی در غزه


چین خواستار بازگشت ایران و آمریکا به توافق اسلام‌آباد شد


سردارطلایی نیک: راه پایان درگیری پذیرش حقوق مشروع ایران است


نخست وزیر قطر : ایران همیشه همسایه ما باقی خواهد ماند


دریادار ایرانی: اقتدار دریایی ایران پشتوانه امنیت خطوط کشتیرانی است


حادثه امنیتی برای پرواز ابوظبی به تل‌آویو


چماق جدید آمریکا بر سر عراق با تهدید به «بالکانیزه‌ شدن»