سفیر آمریکا، گفت وگوهای بحرین را مدیریت می کند

چهارشنبه 21 فروردين 1392
13:16
سفیر آمریکا، گفت وگوهای بحرین را مدیریت می کند عضو پارلمان رژیم آل خلیفه اعتراف کرد: سفیر آمریکا در بحرین، جلسات گفت وگو را با همه جزئیاتش "اداره" می کند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، حسن الدوسری دیروز در سخنانی در پارلمان بحرین  اذعان کرد که سفیر آمریکا همه خطوط قرمز را پشت سر گذاشته و شخصا گفت وگوها را اداره می کند و نامه ها و توصیه هایش را به زبان انگلیسی میان افراد مورد نظر توزیع می کند.
دوسری که سخنگوی رژیم حاکم بحرین نیز به شمار می رود، همچنین مدعی شد: سفیر آمریکا اداره کننده جنگ ضد بحرین است.
این موضع گیری از سخنگوی رژیم آل خلیفه در حالی صورت می گیرد که این رژیم با حمایت استکبار جهانی و در راس آن ها آمریکا و انگلیس معترضان بحرینی را به صورت برنامه ریزی شده سرکوب می کند و اغلب سازمان های حقوقی بین المللی نیز با اشارۀ قدرت های فرامنطقه ای غربی، در قبال جنایات آل خلیفه و کشتار، دستگیری، شکنجه، و تجاوز گسترده به حقوق مردم بحرین، سکوت اختیار کرده اند.

 

 

 

0% ...

آخرین اخبار

انصارالله یمن: جنایت عربستان در حمله به بازداشتگاه غیر نظامی"الجوف" بدون مجازات نخواهد ماند


پاسخ کوبنده ارتش یمن به تنش آفرینی نظامی سعودیها


دانش آموزان فلسطینی در کرانه باختری هدف کینه توزی اشغالگران


افزایش قیمت سوخت و کاهش محبوبیت ترامپ، آینده انتخاباتی جمهوری‌خواهان را تهدید می‌کند


پژوهشگر مرکز تحقیقات قلب تهران، برنده جایزه محقق جوان انجمن قلب اروپا شد


امتناع پنتاگون از پرداخت مزایا به خانواده کشته‌شدگان جنگ علیه ایران


جنوب لبنان زیر آتش صهیونیستها؛ 9 نفر دیگر شهید شدند


گزارش رسانه‌های عبری از فروپاشی مؤسسه وایزمن زیر موشک ایران و تحریم جهانی


چوب حراج ژاپن به اوراق قرضه آمریکا


طنین فریاد غزه در گوش جهان؛ تشییع یکصد شهید در یک روز