کویتی ها مقابل منزل نماینده زندانی تجمع کردند

سه شنبه 27 فروردين 1392
09:57
کویتی ها مقابل منزل نماینده زندانی تجمع کردند شمار زيادي از حاميان مسلم البراك نماينده سابق پارلمان كويت در اعتراض به محكوم شدن او به پنج سال حبس، در پايتخت كويت تجمع كردند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از رسانه های کویتی شبكه، مسلم البراك به اتهام اهانت به شخص امير كويت به پنج سال حبس محكوم شده است.

العالم در گزارشی به روابط البراک و وابستگی وی به جماعت اخوان المسلمین پرداخته و از تلاش های این جماعت برای به آشوب کشاندن صحنه سیاسی کویت و روی کار آوردن یک نظام اخوانی پرداخته بود.
منابع خبری کویتی در ادامه نوشتند که صدها نفر از حاميان البراك مقابل منزل او در پايتخت كويت تجمع كردند تا بر همبستگي خود با او تاكيد كنند. حاميان البراك خواستار برپايي تظاهرات در روز دوشنبه آينده شدند.
يكي از وكلاي مدافع البراك حكم صادر شده عليه او را باطل توصيف كرد و گفت وكلاي مدافع درخواست فرجام خواهند كرد.

جریان سلفی و تندروی حاضر در صحنه سیاسی کویت در انتخابات سال گذشته پارلمانی در این کشور به بهانه تغییر قانون انتخابات توسط امیر کویت مشارکت نکرد و با برگزاری تجمعات اعتراضی که به درگیری گسترده با نیروهای امنیتی منجر شد، عملاً خواستار سرنگونی نظام امیری حاکم گردید.

در این تظاهرات اعتراضی ده ها تن از رهبران جریان سلفی - اخوانی دستگیر شدند و برای سازمان امنیت کویت محرز شد که مصر و قطر حامیان اصلی این جماعت هستند و از این رو کنترل و سختگیری بیشتری را بر آنها اعمال کرد.

0% ...

آخرین اخبار

ویتکاف و کوشنر خواستار شفافیت مواضع کی یف و اتحادیه اروپا برای پایان جنگ اوکراین شدند


عراقچی: اصرار بر رویکرد نظامی وضعیت منطقه را پیچیده‌تر می‌کند


ناامنی در عربستان؛ غول‌های نفتی قید نشست ریاض را زدند


نخستین کنفرانس بین‌المللی «اکوساید: جنایت جنگی خاموش» + فیلم


هشدار نیروی دریایی سپاه به کشتی های متخلف در تنگه هرمز


حماس: تهدید اسرائیل به ترور خلیل الحیه «تروریسم سازمان‌یافته دولتی» است


نتانیاهو امشب نشست مشورتی امنیتی برگزار می‌کند


وزیر امور خارجه پرده از نامه جان‌سوز دانش‌آموز «شجره طیبه میناب» برداشت


تشدید حملات صهیونیستها به جنوب لبنان + فیلم


انتخابات کنست، نتانیاهو و رقبایش را در برابر یک آزمون سرنوشت‌ساز قرار می‌دهد + فیلم