پاكسازي حومه حمص از نگاه دوربين العالم + ویدیو

جمعه 30 فروردين 1392
14:27
حومه حمص، (العالم)- ارتش سوريه در ادامه پاكسازي حمص و حومه آن، به روستاي آبل – محل تجمع هزاران نفر از تروريست ها- حمله برد و كنترل تپه " النبي مندو" را در اختيار گرفت.

خبرنگار العالم كه نيروهاي ارتش سوريه را در اين عمليات همراهي كرده خاطرنشان كرد:عمليات مزبور با هدف پاكسازي منطقه از افراد مسلح و قطع ارتباط  ميان گروه هاي مسلح حمص و القصير  انجام گرفت و ارتش در اولين اقدام كنترل تپه النبي مندو را به دست گرفت.
روستاي آبل در حومه جنوبي شهر حمص واقع شده است و حمص را به شهر القصير  متصل مي كند. 

آبل از آغاز بحران سوريه محل حضور گسترده افراد مسلح و تروريست هايي بود كه از مسير  محله "باباعمرو"  وارد حمص مي شدند.

به گزارش خبرنگار اعزامي العالم، ارتش سوريه همچنين موفق به پاكسازي زمين هاي كشاورزي پيرامون روستا از افراد مسلح شد و خسارت هاي سنگيني را به آن ها وارد كرد و شمار زيادي از آنان را به هلاكت رساند.

به دنبال حملات موثر ارتش سوريه، بسياري از تروريست ها مجبور شدند تجهيزات خود را رها كرده و فرار كنند. هم اكنون نيز در منطقه جز صداي پراكنده شليك گلوله چيزي شنيده نمي شود.

گفتني است عمليات ارتش سوريه ساعت 6 صبح به وقت محلي آغاز شد و تاكنون كنترل بخش زيادي از روستا به دست ارتش افتاده و امنيت به جاده هاي ارتباطي حمص -دمشق و حمص -طرطوس بازگشته است.

MKH-18-21:36

0% ...

آخرین اخبار

رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است


حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه


ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی


حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد