تخریب اماکن زیارتی صوفی ها در مصر

يکشنبه 1 ارديبهشت 1392
14:43
تخریب اماکن زیارتی صوفی ها در مصر تخریب اماکن زیارتی صوفی‌ها در جنوب شرقی مصر، خشم شهروندان را برانگیخته است.

به گزارش روز یکشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، افراد ناشناس چند ضریح و زیارتگاه صوفی‌ها را در مرکز "کوم آمبو" در جنوب شرقی مصر تخریب کردند؛ این امر خشم و نارضایتی شدید ساکنان این منطقه را که بیشتر آنها از صوفی هستند به همراه داشته است.
شهروندان مصری با اظهار شگفتی از تخریب این زیارتگاه‌ها، خواستار دستگیری هر چه سریع تر عوامل آن شدند.
شماری از ساکنان این منطقه به رسانه‌ها اعلام کردند که ساختمان این زیارتگاه‌ها با مواد ارزان قیمت بنا شده بود و در خارج از مناطق مسکونی قرار داشت؛ و هیچ گونه ریخت و پاش و غلو درباره جایگاه این زیارتگاه‌ها صورت نمی‌گرفت.
آنها خاطر نشان کردند، عوامل این اقدام زشت حتی حرمت قبرهایی را که در داخل این ضریح یا نزدیک آنها قرار داشتند، نگه نداشته و به آنها توهین کرده‌اند.
یادآور می شود پس از پیروزی انقلاب مصر و آزاد شدن فعالیت گروههای سلفی وهابی در این کشور، آنها بارها به مراقد و زیارتگاه‌های صوفیه یا مساجد و حسینه‌های شیعیان حمله کرده‌اند.

0% ...

آخرین اخبار

هشدار یمن به شرکت‌های بیمه: فریب تضمین‌های سعودی را نخورید


عراقچی در دیدار با همتای قطری: کشورهای منطقه نباید اجازه استفاده آمریکا از خاک خود علیه ایران را بدهند


کلافگی ارتش تا دندان مسلح صهیونیست‌ها از بادبادک های غزه!


سرلشکر رضایی: آمریکا شرارت کند بلایی سرشان می‌آوریم که در تاریخ ثبت شود


ابن‌الرضا: معادلات را تغییر دادیم؛ با ایران محترمانه سخن بگویید


قالیباف: امپراتوری آمریکا روبه‌زوال است


قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا