موج تغییر در حکومت آل سعود ادامه دارد

چهارشنبه 4 ارديبهشت 1392
23:13
موج تغییر در حکومت آل سعود ادامه دارد کشمکش در داخل خاندان آل سعود، و نگرانی از انفجار اوضاع ناگوار داخلی در نجد و حجاز باعث ایجاد تغییرات جدید در دستگاه حاکم بر عربستان شد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، برخی منابع در گفت و گو با هفته نامه فلسطینی "المنار" این تغییرات را گسترده توصیف و خاطرنشان کردند که تصمیم اخیر پادشاه عربستان در خصوص کنار گذاشتن "خالد بن سلطان" معاون وزیر دفاع این کشور،  مسیر تغییر و انتصابات را باز کرد.

این منابع به نقل از دستگاه های ذی ربط در ریاض، تاکید کردند که تغییرات در این کشور مقامات بلندپایه سعودی بویژه مسئولان دستگاه های امنیتی را نیز دربر خواهد گرفت.

به گفته این منابع بعید است موج جدید تغییرات عربستان، بر جایگاه بندربن سلطان که بر شمار زیادی از گروه های تروریستی تکفیری در عراق و سوریه اشراف دارد و از بیت المال تامین می شود، تاثیری داشته باشد.

 

 

0% ...

آخرین اخبار

وال استریت ژورنال: ترامپ به دنبال اعلام پایان جنگ با ایران است


سرلشکر وحیدی: سپاه و سایر نیروهای مسلح، پاسدار حرمت خون شهدای کوهستک هستند


عارف: آمریکایی‌ها باید به فکر ذخیره بنزین و سوخت باشند


حمله موشکی ایران به پایگاه هوایی شاهزاده حسن اردن


پژوهشگاه رویان در مسیر نوآوری؛ از سلول‌های بنیادی تا ورود هوش مصنوعی به زیست‌پزشکی


کرانه باختری انبار باروت است؛ تشدید گسترده تنش‌ها از سوی رژیم صهیونیستی و افزایش حملات +فیلم


عطر سنگک در تاریخ ماندگار شد


خبرنگار العالم: افزایش تنش ها در کرانه باختری و شهادت دو فلسطینی در المغیر


واکنش صریح کرملین به واشنگتن؛ روسیه به حمایت از ایران ادامه می‌دهد


روایت هنرمندانه کمال شرف از فاجعه سیریک؛ وقتی انیمه زبان فریاد می‌شود