الجزیره قطر در عراق تعطیل شد

يکشنبه 8 ارديبهشت 1392
15:04
الجزیره قطر در عراق تعطیل شد کمیته رسانه‌ها و ارتباطات عراق مجوز فعالیت شبکه الجزیره قطر و 9شبکه ماهواره‌ای دیگر را به اتهام تحریک به خشونت و طایفه‌گری تعلیق کرد.

به گزارش روز یکشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، "مجاهد ابوالهیل" رئیس اداره رسانه‌های دیداری و شنیداری در کمیته رسانه‌ها و ارتباطات اعلام کرد: مجوز برخی شبکه‌های ماهواره‌ای به دلیل فعالیت آنها در جهت تحریک به خشونت و طایفه‌گری به حالت تعلیق در آمد.
وی افزود: تعلیق مجوز این شبکه‌ها پس از چندین بار هشدار به آنها صورت گرفته است.
شبکه‌های ماهواره‌ای عراقی "بغداد"، "الشرقیه" و "الفلوجه" و همچنین شبکه الجزیره قطر از جمله این شبکه‌ها هستند.
ابوالهیل خاطرنشان کرد: تعلیق مجوز این شبکه‌ها به معنای آن است که فعالیت آنها در عراق متوقف می‌شود و آنها دیگر نمی توانند حوادث عراق را پوشش دهند و در این کشور تحرک داشته باشند.
لغو مجوز فعالیت این شبکه‌ها درحالی صورت می‌گیرد که عراق طی هفته گذشته شاهد حملات خونباری ضد نیروهای امنیتی و ارتش بوده است.
"نوری مالکی" نخست وزیر عراق درخواست کرده است که قاتلان سربازان در استان الانبار به عدالت تحویل داده شوند.
مالکی در بیانیه‌ای تأکید کرده است که درباره موضوع قتل سربازان نزدیک میادین تحصن و تظاهرات سکوت نمی کند.
وی با بیان اینکه بازگشت درگیری‌های طایفه‌ای در عراق برنامه ریزی شده است، از کسانی که به صورت مسالمت آمیز تظاهرات می‌کنند خواسته است جنایتکارانی را که نیروهای پلس و ارتش را هدف قرار می دهند بین خود راه ندهند.

0% ...

آخرین اخبار

ادعای رئیس مجلس نمایندگان آمریکا: جنگ با ایران در مرحله پایانی قرار دارد


دلیل سفر وزیر کشور پاکستان از زبان بقائی


دولت صنعا: هرگونه تشدید تنش با پاسخ شدیدتر یمن روبه رو می‌شود


سردار شکارچی : ابتکار عمل در تنگه‌ هرمز‌ در دست نیروهای‌ مسلح‌ قدرتمند‌ ایران‌ است


بقایی: تفاهم ایران و عمان مبنای ترتیبات آینده کشتیرانی در هرمز است


کارشناس عرب: ایران اکثر رادارهای هشدار زودهنگام آمریکا در منطقه را منهدم کرده است


تداوم حملات هوایی و توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به شهرهای جنوب لبنان


شهادت ۶ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف غزه


وزیر شرایط اضطراری روسیه: علاقه‌مند به استفاده از تجربیات ایران در دوره جنگ هستیم


گزارش العالم از مدارس غزه درمیان آوارجنگ وچادرهای فرسوده+فیلم