دیدار هیأت وفاق بحرین با علمای شیعه و سنی در عراق

دوشنبه 9 ارديبهشت 1392
08:34
دیدار هیأت وفاق بحرین با علمای شیعه و سنی در عراق هیأت جمعیت وفاق بحرین با شماری از علمای شیعه و سنی و همچنین مسئولان عراقی در بغداد دیدار و گفت و گو کرد.

به گزارش روز دوشنبه پایگاه خبری شبکه العالم این هیأت که به ریاست "شیخ علی سلمان" برای شرکت در "کنفرانس بین المللی اسلامی گفت و گو و تقریب" به پایتخت عراق سفر کرده در حاشیه این کنفرانس با شماری از مسئولان و علمای عراقی دیدار و گفت و گو کرد.
شیخ علی سلمان در حاشیه این اجلاس دیروز با "شیخ احمد عبدالغفور السامرائی" رئیس دیوان اوقاف اهل سنت عراق،  "سید عمار حکیم" رئیس مجلس اعلای اسلامی عراق، "خضر الخزاعی" معاون رئیس جمهور عراق، "صالح المطلک" معاون نخست وزیر عراق، و شماری دیگر از مسئولان و علما و سران عشایر عراقی دیدار کرد.
وی همچنین با نمایندگان و شخصیتهایی که از کشورهای دیگر برای شرکت در این کنفرانس به پایتخت عراق آمده بودند، دیدار و گفت و گو کرد.

0% ...

آخرین اخبار

انهدام پهپاد «ام کیو ۹» دشمن با پدافند ارتش


پاسخ کوبنده سناتور منتخب تگزاس به اتهام‌زنی ترامپ: بمباران کودکان ایرانی توهین به مسیح است


پیامدهای انتخابات آمریکا بر صحنه داخلی رژیم صهیونیستی+فیلم


مبارزه، استعمارستیزی و فلسطین؛ پیام جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت+فیلم


غزه: کمبود تجهیزات پزشکی جان بیماران فلسطینی را تهدید می‌کند


پاسخ رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس به ادعای تازه تل‌آویو


جنگنده‌های سعودی مزدوران خود را بمباران کردند


انهدام یک فروند پهپاد MQ۱ در آسمان جزیره قشم


چگونه نتایج ۴ انتخابات در کمتر از دو هفته برای اسرائیل چالش برانگیز شد


دفتر سیاسی انصارالله یمن: هدف قرار دادن بازار تعز جنایت جنگی است+فیلم