نماینده آیت‌الله سیستانی:

امام خامنه‌ای راه درست را به علما نشان داد

دوشنبه 9 ارديبهشت 1392
22:20
العالم، تهران - نماینده مرجع عالیقدر شیعیان عراق تأکید کرد، رهنمودهای رهبر معظم انقلاب اسلامی علما را در مسیر صحیح جهت برقراری وحدت میان مسلمانان قرار داد.

شیخ "هانی حمید الثامر" نماینده آیت الله سیستانی در استان "دیاله" روز دوشنبه در گفت وگو با شبکه خبری العالم، اجلاس بین المللی علما و بیداری اسلامی در تهران را اقدامی مبارک و برگرفته از تعالیم قرآن کریم توصیف و تاکید کرد که تنها راه دفع فتنه، بر اساس توصیه قرآن کریم، گفت وگو و تفاهم حتی با غیر مسلمانان است.
نماینده آیت الله سیستانی علما را رکن بیداری در زندگی امت اسلامی و پیشگامان بیداری اسلامی توصیف کرد و افزود، امام خمینی (ره) با اقدام مبارک خود بیداری اسلامی را در جهان شکوفا کرد، و این راه با رهبری امام خامنه‌ای ادامه دارد.
شیخ هانی حمید الثامر تاکید کرد، رهنمودهای امام خامنه‌ای در اجلاس امروز، علما را در مسیر درست و صراط مستقیم قرار داد؛ راهی که آنها را به سوی انجام وظیفه در متحد کردن مسلمانان رهنمون می سازد.
15:34 - /04/28

0% ...

آخرین اخبار

تأکید عراقچی بر بهره‌گیری از ظرفیت دیپلماسی برای تأمین منافع ملی


تعلیق پروازهای هواپیمایی قطر به ریاض و دمام عربستان


اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو