مخالفت مردم آمریکا با حمله به سوریه

پنج‌شنبه 12 ارديبهشت 1392
10:18
مخالفت مردم آمریکا با حمله به سوریه العالم - نظرسنجي ها، از مخالفت جامعه آمريكايي با درگير شدن كشورشان در جنگ بر ضد سوريه پرده برداشت.

به گزارش پايگاه خبري شبكه العالم، خبرگزاري رويترز، با انتشار نتايج نظرسنجي خود از شهروندان، فاش كرد كه 61 درصد آمريكايي ها مخالف درگير شدن آمريكا در جنگ برضد سوريه هستند و موافقان چنين حمله اي تنها 10 درصد از مردم این کشور را شامل می شوند.

در اين نظرسنجي كه از طريق اينترنت و در مدت 26 آوريل گذشته تا اوائل ماه مي جاري برگزار شد، 519 شهروند آمريكايي بالاي 18 سال شركت كردند.

شبكه خبري " سي.بي.اس " و روزنامه آمريكايي " نيويورك تايمز " در نظرسنجي كه دو روز پيش برگزار كرده بودند، از مخالفت 62 درصدي مردم آمريكا با مشاركت كشورشان در هرگونه حمله بر ضد سوريه يا كره شمالي خبر داده و تاكيد كرده بودند كه مردم آمريكا، شركت در حمله به اين كشورها را وظيفه کشورشان نمي دانند.

26

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

تهاجم آمریکا علیه ایران، قبوض انرژی میلیون‌ها خانوار انگلیسی را گران‌تر کرد


کاهش ۹۶ درصدی صادرات گاز و زیان ۲۴ میلیارد دلاری قطر در پی جنگ‌افروزی آمریکا


پایان مأموریت نظامی آلمان در اقلیم کردستان عراق


شهادت ۷ نفر دیگر در غزه؛ شمار شهدا به ۷۳ هزار و ۴۳۸ نفر رسید


سپردن مسئولیت‌ها به افراد توانمند، زمینه‌ساز پیشرفت و تقویت اعتماد مردم است


افزایش آلودگی هوا در مالزی


ویدئو گرافیک|پشت تصویری که از ایران در اخبار می‌بینیم، یک ایران کاملاً متفاوت وجود دارد+ فیلم با زیر نویس فارسی


افتتاح خط تولید داروسازی بهوزان با حضور معاون اجرایی رئیس‌جمهور


۱۲ هزار مدرسه در مسیر استفاده از انرژی خورشیدی


هشدار به تکفیری‌ها؛ به مرزهای ایران نزدیک نشوید!