واکنش حزب الله به هتک حرمت مرقد حجر بن عدی (ره)

جمعه 13 ارديبهشت 1392
09:06
واکنش حزب الله به هتک حرمت مرقد حجر بن عدی (ره) حزب الله لبنان با صدور بیانیه ای، هتک حرمت مرقد حجر بن عدی را محکوم کرد و آن را تجسم تفکرات منحرفی دانست که "هیچ حرمتی را محترم نمی شمارد و برای هیچ یک از مقدسات، اعتباری قائل نیست".

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، در بیانیه حزب الله لبنان آمده است: این حادثه نشان می دهد که هشدار اخیر دبیر کل حزب الله درباره هتک حرمت مقدسات و ارزش های دینی از سوی گروه های تروریستی تکفیری، جدی بوده و این قبیل اقدامات عملاً آغاز شده است.


در این بیانیه با اشاره به این که مرقد حجر بن عدی از مهم‌ترین زیارتگاه‌های اسلامی سوریه است، مراتب نگرانی حزب الله در خصوص ادامۀ هتک حرمت مقدسات مورد تاکید قرار گرفته و از ادعای دروغین گروه های مسلح و شورشیان سوریه در مورد "دفاع از مقدسات و حمایت از مراکز دینی" به شدت انتقاد شده است.

0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان: تا وحدت داریم، دشمن کاری از پیش نمی‌برد/ ضرورتِ میدان دادن به همه جوانان ایرانی


تصویب ۶۴ طرح سرمایه‌گذاری خارجی به ارزش ۷۱۰ میلیون دلار


تداوم توقف پروازهای «فلای دبی» به مقصد تل‌آویو


هشدار صنعا به ریاض؛ پاسخ‌ها دقیقاً متناسب با تجاوزهاست


پس‌لرزه‌های یک سیاست خصمانه؛ هشدار بانک جهانی درباره پیامدهای جنگ خودخواسته‌ی آمریکا علیه ایران


پوستر کاروان ایران برای بازی های پاراآسیایی ناگویا رونمایی شد


توسل ریاض به پکن برای پایان‌بخشی به بن‌بست یمن


السنوار؛ از حبس‌های ابد تا معمارِ بزرگترین شکستِ اسرائیل


نسل‌کشی در غزه؛ آمارهای هولناک از شهادت کودکان بدست رژیم صهیونیستی


پزشکیان زادروز سلطان عمان را تبریک گفت