آمریکا با بازگشت نظامیان مصر به قدرت مخالف نیست

جمعه 13 ارديبهشت 1392
11:44
آمریکا با بازگشت نظامیان مصر به قدرت مخالف نیست سفارت امريكا در قاهره، اخبار منتشره در رسانه هاي این کشور مبني بر "مخالفت امريكا با بازگشت شوراي عالي نظامي به قدرت" را که به سفیر آمریکا نسبت داده شده، تكذيب كرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، این سفارتخانه شامگاه پنجشنبه با انتشار بيانيه اي، تاكيد كرد كه "آن پترسون" در اظهارات خود كه در مصر بحث و جدل بسياري برانگيخت، تنها از تحسين و تمجيد امريكا از شوراي عالي نظامي مصر و اصرار رهبران خبرۀ آن براي عدم بازگشت به قدرت سخن گفته، اما در خصوص مخالفت آمریکا با بازگشت نظامیان به قدرت اظهارنظری نکرده است.

 

گفتنی است، آخرين حضور رسانه اي آن پاترسون كه در جولای 2011 سمت خود را به عنوان جانشين "مارگريت سكوبي" سفير سابق به عهده گرفت، گفتگو با روزنامه المصري اليوم بود كه طي آن تاكيد كرد  "تنها راه مصر براي پيشرفت، برقراري دموكراسي است و اگر ملت مصر خواهان محمد مرسي نيستند، مي توانند با راي دادن عليه وي در انتخابات آتي، او را بركنار كنند.

0% ...

آخرین اخبار

ویدئو گرافیک|پشت تصویری که از ایران در اخبار می‌بینیم، یک ایران کاملاً متفاوت وجود دارد+ فیلم با زیر نویس فارسی


افتتاح خط تولید داروسازی بهوزان با حضور معاون اجرایی رئیس‌جمهور


۱۲ هزار مدرسه در مسیر استفاده از انرژی خورشیدی


هشدار به تکفیری‌ها؛ به مرزهای ایران نزدیک نشوید!


تاکید عراقچی بر تعمیق روابط راهبردی ایران و چین و اجرای برنامه همکاری ۲۵ ساله


سردار رادان: امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند سیره نبوی هستیم


جایگاه بین المللی ایران در دانش پزشکی تولیدمثل و سلول‌های بنیادی


دکترین نظامی ایران از «پدافند» به «آفند» تغییر یافته است


صالحی: هفتمین دوره جایزه مصطفی (ص)، مرداد ۱۴۰۶ برگزار می‌شود/ فهرست نامزدها


افتتاح دفتر تبادل علم و فناوری جهان اسلام در دانشگاه صنعتی امیرکبیر