انتقاد معارض سوری از نقش صهیونیست ها در بحران سوریه

يکشنبه 15 ارديبهشت 1392
19:12
انتقاد معارض سوری از نقش صهیونیست ها در بحران سوریه العالم، دمشق - یکی از سران مخالف نظام سوریه،گفت: رژیم صهیونیستی و آمریکا تنها طرفی هستند که از بحران سوریه بهره می برند.

"حسن عبدالعظیم" به شبکه خبری العالم، گفت: طرفهای غربی خواستار کشورهایی ضعیف و از هم پاشیده اند تا خیال رژیم صهیونیستی راحت شود؛ رژیم صهیونیستی منتظر نابودی ارتش سوریه و از هم پاشیدن ملت از طریق منازعات مذهبی و طایفه ای است، لذا حکومت و مخالفان باید در اندیشه حل بحران از طریق تشکیل یک کشور قدرتمند، آزاد و دمکراتیک باشند.
"هماهنگ کننده کل هیات هماهنگی ملی مخالفان نظام سوریه"، تصریح کرد: بحران سوریه، محدود به سوری ها نمی شود و طرفهای عربی، منطقه ای و بین المللی در آن شرکت دارند، لذا گفت وگو میان مخالفان و نظام فقط با کمک طرفهای مزبور امکان پذیر است.

 

این شخصیت معارض سوری یادآور شد: مخالفان برای گفت وگو با نظام شرط نگذاشتند، بلکه از ابتدای بحران خواستار فضاسازی مناسب به منظور گفت وگو از طریق آتش بس، توقف خشونت ها و آزادی زندانیان شدند که خواسته هایی مشروع است.    
حسن عبدالعظیم با اشاره به خواست نظام دمشق برای تبدیل سوریه به کشور مدنی و دمکراتیک گفت: ما از زمان تاسیس هیات هماهنگی در 30 ژوئن 2011 خواستار این موضوع بودیم و اعلام کردیم که تحولات دمکراتیک باید با تدوین قانون اساسی جدید و انتخابات واقعی دمکراتیک باشد، اما متاسفانه جنگ و خشونت بر اوضاع سایه افکند. 

5-12:41
 

0% ...

آخرین اخبار

یحیی سریع: عربستان ۲۶ حمله هوایی در ۲۴ ساعت گذشته علیه یمن انجام داد


تجاوز جدید رژیم صهیونیستی به خاک سوریه


پیام عراقچی به مناسبت دومین سالگرد شهادت شهید سید حسن نصرالله


«یا بازار احمق است یا آمریکا دروغ می‌گوید!»؛ واکنش قالیباف به ادعای واشنگتن


انیمیشن لگویی از دومین غنیمت زیردریایی هوشمند آمریکایی در تنگه هرمز


بصیرت و شجاعت در آینه مقاومت؛ تجلیل وزارت خارجه از مقام ماندگار شهید نصرالله


گره‌گشایی از ترانزیت در مرز ارمنستان؛ رفع موانع سوخت و گمرک در دستور کار است


پایان دیکته‌های کاخ سفید؛ غریب‌آبادی: دولت‌های مستقل مرعوب خزانه‌داری آمریکا نمی‌شوند


گزارش العالم از جشن هزارمین پیوند مغز استخوان در ایران برای درمان سرطان خون+ فیلم


روایت نیویورک در پاستور؛ پزشکیان بر «وحدت ملی» و «ایستادگی» تأکید کرد