سلفی‌های مصر: مرسی به یاری ارتش آزاد بشتابد

سه شنبه 17 ارديبهشت 1392
12:59
سلفی‌های مصر: مرسی به یاری ارتش آزاد بشتابد یکی از اعضای شورای مرکزی تشکل "الدعوة السلفیه" مصر، دولت و رییس جمهور این کشور را به اقدام فوری جهت کمک رسانی به ارتش موسوم به "آزاد" سوریه فراخواند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، شیخ احمد فرید عضو هیئت امنای "الدعوة السلفیه" از محمد مرسی خواست بخشی از اموال خود را برای کمک و یاری عناصر مسلح موسوم به ارتش آزاد سوریه اختصاص دهد و در پاسخ به "حمایت ایران و حزب الله از نظام بشار اسد"، تروریست های حاضر در سوریه را یاری کند تا این کار او الگویی برای مردم مصر باشد.

 

شیخ سلفی در باره تجاوز اخیر رژیم صهیونیستی به سوریه سخنی نگفت.


وی همچنین از تمامی ملت مصر خواست که بخشی از دارایی خود را به این کار اختصاص دهند.
این شیخ سلفی مصری که میهمان شبکه تلویزیونی "امجاد" بود، تاکید کرد که رییس جمهور باید همان گونه که غزه را یاری داد، ارتش آزاد سوریه را نیز یاری کند.


ادعای یاری مصر به غزه در حالی مطرح می شود که نامه مرسی به شیمون پرز و اعزام سفیر به فلسطین اشغالی، خشم بسیاری از محافل جهان اسلام را برانگیخت و به گفته مقامات و شخصیت های فلسطینی، از زمان روی کار آمدن دولت جدید در مصر، در برخی موارد کمک رسانی و انتقال مواد غذایی و دارویی از طریق معابر زیرزمینی مصر به غزه دشوارتر از گذشته شده است.

0% ...

آخرین اخبار

رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است


حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه


ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی


حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد