فتوای مفتی عربستانی برای کمک به آل سعود

شنبه 21 ارديبهشت 1392
20:15
فتوای مفتی عربستانی برای کمک به آل سعود العالم - مفتي اعظم سعودي در تازه ترين فتواي خود براي دفاع از خاندان حاكم آل سعود طرح مسائل و مشكلات داخلي عربستان در شبكه هاي ماهواره اي را خيانت و جنايت قلمداد كرد.

به گزارش پايگاه خبري شبكه العالم ، " شيخ عبدالعزيز بن عبدالله آل شيخ  فتوا داده است كه تماس و گفتگوي مردم با شبكه‌هاي ماهواره‌اي  درباره مسائل داخلي عربستان حرام است و مردم نباید به آن تن دهند.

وي درباره افراد معترض و منتقد به رژيم حاكم عربستان نيز گفت: شهروندان بايد اين افراد را به نهادهاي ذي‌ ربط معرفي كنند، چرا كه همكاري با اين افراد، خيانت و كمك به دشمن به شمار مي‌رود.

مفتي عربستان هرگونه تماس با شبكه هاي بيگانه را حرام اعلام كرد و تأكيد كرد: اين شبكه ها مغرض هستند و هدف آنها انتشار هرج و مرج و فتنه انگيزي در كشور است و هيچ هدفي جز ايجاد تفرقه در ميان مردم و نابودي وحدت مردم ندارند.

0% ...

آخرین اخبار

وزیر دفاع پاکستان: شجاعت ایران و لبنان، اسرائیل را بازنده جنگ کرد


فاکس نیوز از حمله به کشتی آمریکایی در تنگه هرمز خبر داد


مفتی اعظم لیبی: آمریکا در تنگه هرمز گیر افتاده است


عراقچی: رایزنی‌های موفقی در چین داشتم


قدردانی عارف از ۲۰۰ شب حضور مردم در تجمع‌های شبانه


کارشناس عرب: اسرائیل در وضعیت راهبردی بغرنجی به سر می برد


پزشکیان: پیوند ایران و اقلیم کردستان برای ما بسیار باارزش است


کاریکاتور| روایت تصویری کمال شرف از شکار جنگنده عربستانی در آسمان یمن


انتشار تصاویر جنگنده اف-۱۵ عربستان پس از سرنگونی در مأرب+فیلم


از فرسایش قدرت آمریکا تا تنگه هرمز و باب‌المندب؛ آیا موازنه قدرت در منطقه در حال تغییر است؟